Sfâșietor! Care au fost ultimele cuvinte ale nepoatei lui Morgan Freeman înainte de a fi ucisă

De Mădălina Manole pe
În urmă cu 3 ani vestea cumplită a morții lui E’Dena Hines, nepoata lui Morgan Freeman, a șocat o lume întreagă. Tânăra, în vârstă de doar 33 de ani, a fost ucisă cu sălbăticie de iubitul său, chiar în mijlocul străzii.

E’Dena Hines a murit în urma aplicării a 25 de lovituri de cuțit, în urma unui proces de exorcizare, relatează New York Post, atât actrița, cât și iubitul său aflându-se sub influența drogurilor. Scena de groază s-a petrecut chiar în fața unor tineri care au încremenit și nu au avut curajul să intervină, aceștia povestind că Lamar Davenport, criminalul, părea turbat și o lovea cu o sălbăticie ieșită din comun pe iubita sa căzută la pământ, continuând să înfigă cuțitul în aceasta chiar și după ce și-a dat ultima suflare.

Morgan Freeman alaturi de nepoata sa,

Morgan Freeman alături de nepoata sa, E’Dena Hines

Cristina Aviles, una dintre tinerele care au fost martore la crimă, a detaliat de curând întocmai secvența de groază: Se certau. Ea era la pământ, iar el era deasupra ei, imobilizând-o. Încerca să o țină jos. Am sunat imediat la Poliție, apoi l-am auzit pe Davenport strigând. Spunea ceva despre scoaterea diavolului din ea. Apoi a scos un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori. Am fost șocată când l-am văzut scoțând cuțitul. Nu știu unde îl ținea (…) Ea încerca să scape de el, împingându-l și lovindu-l.”. Martora a povestit că nepoata lui Morgan Freeman a fost înjunghiată în spate, în piept, în gât și ultima lovitură i-a aplicat-o în frunte, iar ultimele cuvinte ale victimei au fost „De ce faci asta?”, cuvinte strigate cu disperare către bărbatul pe care-l iubea și care s-a dovedit a ajunge călăul său.

Citește și – Morgan Freeman, film inspirat din viața unui român. Iată despre cine este vorba!

Citește și – Este oficial! Ea este noua iubită a lui Brad Pitt

Sursă foto: Hepta

Un tânăr din Alba Iulia strânge mucurile de țigări aruncate de turiști în jurul cetății

Un tânăr din Alba Iulia strânge mucurile de țigări aruncate de turiști în jurul cetății