Morgan Freeman, film inspirat din viața unui român. Iată despre cine este vorba!

Celebrul actor şi producător, Morgan Freeman, s-a lăsat inspirat de viața unui român pentru a da naștere unui episod din noul său proiect, o miniserie de filme documentare restrânse sub titlul „Puterea noastră”.

Morgan Freeman i-a citit povestea lui Izidor Ruckel, un român care a trăit o copilărie tragică în vremea comunismului și care a facut-o cunoscută, ulterior, printr-o carte autobiografică, Abandonat pe viață, și, impresionat peste măsură, a decis să o ducă la alt nivel, mai exact să o transforme în subiect de film documentar.

Izidor Ruckel și-a trăit primii primii 11 ani din viață într-unul din orfelinatele lui Ceauşescu, un orfelinat aflat în Sighet, din care a reuțit să scape abia după căderea comunismului, când un cuplu de americani l-a înfiat și i-a oferit șansa la o viață normală.

Întrebat de Morgan Freeman cum a reușit să scape din căminul groazei, Izidor Ruckel a povestit: „Nişte angajaţi m-au strigat pe mine şi pe un alt băiat, Ciprian:Izidor şi Ciprian, veniţi aici! Mergeţi în America!”. Drama lui Izidor este povestită cu detalii în episodul intitulat „Puterea dragostei”, prezentat ieri și în România.

Citește și – Descoperirea surprinzătoare pe care a făcut-o o tânără într-o fotografie din copilărie

Citește și – Motivul dramatic pentru care o fetiță de cinci ani își duce tatăl la muncă în fiecare zi

Sursă foto: Hepta

Sursă video: Youtube.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: