Rod Stewart, mesaj pentru fanii români chiar înainte de concert

De Oana Dinu, pe
Rod Stewart a transmis un mesaj fanilor români, chiar înainte de concertul pe care îl va susține la București. Ce le-a spus artistul britanic.

Rod Stewart, unul dintre cei mai buni artiști din toată lumea, cu peste 100 de milioane de discuri vândute, va concerta în România, în cadrul Zilelor Bucureștiului 2018, alături de trupa Hurts și binecunoscutul naist Gheorghe Zamfir.

Evenimentul va avea loc în Piața Constituției, în data de 23 septembrie și va fi deschis de trupa Vunk. Aceasta este cea de-a treia seară a seriei de concerte organizate pentru a sărbători 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureştiului şi împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire.

Rod Stewart, mesaj pentru fanii români

Cântărețul Rod Stewart a transmis un mesaj fanilor din România prin intermediul unui video urcat pe o rețea de socializare. Artistul este nerăbdător să ajungă la București și le promite celor prezenți o seară de neuitat.

Salut, Bucureşti. Sunt Rod Stewart şi abia aştept să fiu acolo duminică seara, 23 septembrie. Va fi o noapte distractivă şi incitantă. Ne vedem atunci”, a spus el.

Citește și: 

Ora de iarnă 2018

O femeie are un trup perfect, deși a născut de două ori. Care este secretul ei

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!