Raicu, Cabral şi Luciu sunt cele mai cunoscute vedete

De Cristina Popa pe

Andreea Raicu, Cabral şi Nicoleta Luciu sunt cele mai cunoscute vedete. Cel puţin asta reiese în urma studiului online de măsurare a notorietăţii şi popularităţii…
… de care se bucură actorii români din cele mai recente seriale româneşti de televiziune, producţie 2009, studiu realizat de GfK România.

Participanţii sondajului au recunoscut, în medie, două treimi dintre vedetele celor 9 serialele românesti listate; în general, aceştia sunt actori cu experienţă în lumea televiziunii, care s-au lansat în seriale de comedie, în emisiuni speciale sau în telenovele.

Cap de afiş la capitolul notorietate? Andreea Raicu, Cabral şi Nicoleta Luciu, urmaţi de Emil Mitrache şi Dragoş Moştenescu, Dana Rogoz, Alexandru Papadopol şi Adela Popescu.

La categoria actori cunoscuţi dar insuficient de interesanţi pentru a strârni curiozitatea publicului, se încadrează Adela Popescu, Constantin Cotimanis, Gheorge Visu şi Mihai Petre. Despre aceştia, repondeţii consideră că se bucură de o prezenţă moderată în presă şi nici nu cred că este nevoie de mai mult.

La polul opus, sondajul a arătat că în viziunea telespectatorilor există şi vedete apreciate şi foarte cunoscute (de obicei, prin prisma longevităţii şi experienţei din lumea teatrului şi a cinematografiei), dar insuficient mediatizate. Exemplele cele mai concludente? Sebastian Papaiani şi Carmen Tănase.

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 500 de participanţi, reprezentativ pentru populaţia urbană utilizatoare de internet, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 54 ani, iar selecţia a acoperit un număr de 38 actori din următoarele seriale: „Regina”, „Îngeraşii”, „Aniela”, „State de România”, „Efect 30”, „Trăsniţi în NATO”, „Fete de Măritat”, „Fetele Marinalului”, „Nimeni nu-i perfect”.

Foto: Pr, Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro