Radu Ștefan Bănică, model pentru un brand vestimentar. Cum a pozat tânărul

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 noiembrie 2021, 14:36

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Junior și al Cameliei Constantinescu, a devenit model pentru un brand vestimentar a cărui imagine este designerul Cătălin Botezatu. Tânărul, în vârstă de 19 ani, este student la UNATC, joacă deja într-o piesă la Teatru Mic, iar când nu se ocupă cu actoria, își umple timpul cu alte proiecte interesante.

Recent, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. a devenit model pentru un magazin vestimantar și a făcut o sesiune foto profesională pentru a prezenta mai multe ținute de toamnă. Imaginea magazinului pentru a pozat este chiar designerul Cătălin Botezatu, așadar tinutele vestimenatre prezentate de Radu sunt unele de top.

Radu Ștefan a postat câteva poze de la ședința foto pe pagina sa de Instagram și a primit un feedback din partea celor care îi urmăresc activitatea. Una dintre postările tânărului a strâns aproape 4.500 de aprecieri din partea internauților, iar mama sa vitregă, Lavinia Pîrva, actuala soție a lui Ștefan Bănică, a ținut să-l susțină pe tânăr și a dat și ea un mare “Like” postării. Vezi cum arată Radu Bănică în postura se model în galeria foto de mai jos.

Radu Ștefan Bănică, model pentru un brand vestimentar. Cum a pozat tânărul

Citeşte şi: Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Junior

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu Celine Dion. Artista a primit un diagnostic crunt. „Nu se poate deplasa”

Citeşte şi: Ștefan Bănică a lansat un nou videoclip, în care apare și fiul său, Radu-Ștefan

Citeşte şi: Marius Manole, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Actorul a returnat decorația primită de la președinte

Radu Ștefan, pe urmele bunicului și al tatălui

Radu Ștefan a moștenit talentul artistic de la bunic și de la tată și știa încă din copilărie că va ajunge un nume sonor în industria teatrului și a filmului românesc.

„Eu de mic am știut ce vreau să fac, dar am ținut secret o perioadă de timp. (…) În clasa a IV-a, știam că vreau în domeniul artei: muzică și teatru. (…) Fac niște cursuri de teatru, la Teatrul de Comedie, la școala actriței Delia Nartea. Tata m-a dat inițial la acest curs, când eram în clasa a VI-a, pentru dezvoltare personală. Nu avea în minte să mă fac actor sau ceva. Având contactul direct cu teatrul, mi-a crescut și mai mult pasiunea. Și tata e o inspirație majoră, dar, chiar dacă ar fi avut o altă meserie, cred că aș alege tot actoria și muzica”, spunea Radu în 2019.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!