Marius Manole, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Actorul a returnat decorația primită de la președinte

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 noiembrie 2021, 14:07

Actorul Marius Manole a decis să înapoieze la Palatul Cotroceni decorația Ordinul “Meritul Cultural” în grad de Cavaler, primită în 2016, de președintele Klaus Iohannis.

Manole a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care explică gestul făcut. Actorul s-a delcarat nemulțumit de actuala situație politică.

Marius Manole, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Actorul a returnat decorația primită de la președinte

„Am decis să înapoiez decorația Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, cu care am fost decorat în 2016 la Palatul Cotroceni, din partea Președintelui României.

Citeşte şi: Marius Manole a avut o copilărie traumatizantă: Am fost crescut pe principiul „capul plecat sabia nu-l taie!”

L-am votat pe președinte și țin minte noaptea în care a fost ales. Ce mare bucurie era pe străzi că în sfârșit PSD-ul nu mai putea face rău acestei tări. Urma să avem un președinte care ține cu țara. Ghinion. Nu l-am avut.

Am stat în Piața Victoriei în frig, în ploaie pentru a apara justiția și democrația. Cand a plecat Dragnea iarăși am crezut ca am invins. Ghinion, propriul nostru președinte urma să ne facă cel mai mare rau. Omul în care am crezut, pentru care am luptat. Acum PSD intră în Guvern pe ușa din față, pe covorul roșu. De asemenea, VREA SA PREIA ȘI SEFIA COMISIEI JURIDICE DIN CAMERA DEPUTATILOR, cu alte cuvinte să refacă comisia Nicolicea& Iordache, de aceasta data chiar cu PNL. Totul sub oblăduirea președintelui Iohannis. Halucinant, nu?”, a scris Marius Manole în postarea sa.

Citeşte şi: Marius Manole, despre lupta cu depresia în pandemia de COVID-19: „Eu am greșit calea…”

Artistul a continuat apoi, denumindu-l pe Klaus Iohannis “un trădător”.

“Nu aș fi crezut că într-o zi va trebui să protestez din nou, chiar dacă datele sunt acum altele. Președintele României pentru mine este un trădător.

Returnez, așadar, decorația primită, mâine la ora 10:00 la Palatul Cotroceni.

Sunt mândru de realizările mele și publicul nu poate fi mințit cu decorații venite din partea celor care nu iubesc țara. Oricum în ultimii ani Cultura nu a reprezentat o prioritate pentru administrația țării.

P.S.: Plec să joc în seara asta RICHARD3, să mai spui Shakespeare nu e actual…”, a încheiat Manole.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!