Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Junior

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 02 aprilie 2021, 17:47

Radu Ștefan Bănică (19 ani), fiul cel mare al artistului, actorului și prezentatorului TV Ștefan Bănică Jr. (53 de ani), îi calcă pe urme celebrului său tată. În prezent, tânărul este unul dintre concurenții show-ului Te cunosc de undeva.

Radu a câștigat prima ediție a sezonului 16 al competiției TV. Solistul s-a transformat în cântăreața Lady Gaga și a interpretat piesa acesteia Bad Romance. Pe tatăl lui îl cunoaște o țară întreagă, dar cine este mama tânărului actor?

Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Junior? 

Între anii 1997 și 1999, Ștefan Bănică Jr. a fost căsătorit cu prezentatoarea TV Mihaela Rădulescu. După despărțirea de aceasta, timp de 5 ani, artistul a format un cuplu alături de Camelia Constantinescu, cea care i-a dăruit primul copil, un fiu, Radu.

Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Junior

Ștefan și Camelia s-au despărțit în anul 2005. Deși a format un cuplu cu unul dintre cei mai celebri bărbați din România, Camelia nu și-a dorit niciodată să devină persoană publică.

Potrivit OK! Magazine, după despărțirea de prezentatorul TV, Camelia a început o relație cu un medic stomatolog. Singurele fotografii cu mama lui Radu din mediul online au fost surprinse de către paparazzi.

În plus, pe 19 iulie 2020, Radu a publicat un colaj cu două imagini în care este surprins alături de mama lui. În dreptul lor a scris: „Azi celebrăm pe cineva important din viața mea. Cineva care m-a învățat care este importanța credinței și a familiei. La mulți ani, mama! ❤️”.

Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Ștefan Bănică Jr. mai are doi copii, o fiică, Ana Violeta (13 ani), din fostul mariaj cu Andreea Marin (46 de ani), și un fiu, Alexandru (1 an), din actualul mariaj cu artista Lavinia Pîrva (36 de ani).

Asemenea bunicului și apoi tatălui său, Radu vrea să devină actor. „Eu de mic am știut ce vreau să fac, dar am ținut secret o perioadă de timp. (…) În clasa a IV-a, știam că vreau în domeniul artei: muzică și teatru. (…)

Fac niște cursuri de teatru, la Teatrul de Comedie, la școala actriței Delia Nartea. Tata m-a dat inițial la acest curs, când eram în clasa a VI-a, pentru dezvoltare personală. Nu avea în minte să mă fac actor sau ceva.

Având contactul direct cu teatrul, mi-a crescut și mai mult pasiunea. Și tata e o inspirație majoră, dar, chiar dacă ar fi avut o altă meserie, cred că aș alege tot actoria și muzica”, spunea Radu în 2019.

Foto: Instagram

Citește și:

Cine câștigă mai mulți bani, Cristina Șișcanu sau Mădălin Ionescu?

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa fostului soț: „Mă amenință constant”

Ce părere are Delia despre fosta relație a soțului ei cu Andreea Marin?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!