Ștefan Bănică a lansat un nou videoclip, în care apare și fiul său, Radu-Ștefan

De Unica.ro pe
Ștefan Bănică (51 ani) a lansat videoclipul piesei "Până la cer", videoclip în care apare alături de fiul său, Radu-Ștefan (17 ani). Fiul artistului îl joacă pe tatăl său în perioada adolescenței.

Fiul lui Ștefan Bănică, pentru prima oară într-un videoclip de-al tatălui său

În timp ce se pregătește să devină tată pentru a treia oară, Ștefan Bănică a lansat videoclipul piesei „Până la cer”, piesă inspirată dintr-o întâmplare reală, trăită cu mai mulți ani în urmă. Actorul care îl interpretează pe artist în videoclip, în perioada adolescenței, este chiar fiul acestuia, Radu-Ștefan.

Radu Stefan, fiul lui Stefan Banica

„Povestea cântecului “Până la cer” e inspirată dintr-o întâmplare reală, pe care am trăit-o în adolescență, iar actorul care mă joacă pe mine în videoclip, la vârsta de atunci, nu este altul decât fiul meu, Radu-Ștefan, de care sunt mândru, pentru că s-a descurcat excelent. E emoționant pentru noi și mă bucur că am filmat acest clip împreună. Radu-Ștefan apare în videoclip alături de o colegă de-a lui, de la clasa de actorie, Ioana Panainte, o fată foarte talentată. Sper să vă placă piesa și videoclipul”, a declarat Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică se pregătește să devină tată pentru a treia oară

Radu-Ștefan este primul copil al artistului, pe care acesta l-a avut împreună cu fosta lui iubită, Camelia Constantinescu. Cântărețul mai are o fiică, pe Violeta, din mariajul cu Andreea Marin, iar anul acesta se pregătește să devină tătic pentru a treia oară, alături de actuala lui soție, Lavinia Pîrva.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii