Prințul Harry, momente intime cu un prezentator TV la o petrecere: „Mi-a dat o ‘ventuză’ pe buze!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 noiembrie 2021, 12:32

Prințul Harry (37 de ani) și soția sa, Meghan Markle (40 de ani), sunt din ce în ce mai des în atenția presei mondene internaționale. Recent, a ieșit la iveală un detaliu controversat legat de tinerețea lui Harry.

Până să o întâlnească pe actual soție, Prințul Harry obișnuia să participe la fel de fel de petreceri scandaloase cu grupul său de prieteni. Britanicul Paddy McGuinness, actor și prezentator de televiziune, a dezvăluit în cartea sa autobiografică, lansată de curând, că a fost la o petrecere cu Harry și după ce au băut mai multe beri și cocktail-uri, el și nepotul Reginei Elisabeta au avut câteva momente intime, în care au dansat împreună și s-au atins.

Paddy a spus că l-a întâlnit pe Harry la o petrecere organizată în Chelsea, organizată înaintea unui eveniment caritabil unde urmau să se adune mai multe personalități din diverse țări pentru o partidă de fotbal, pe stadionul Old Trafford. Totul s-a petrecut în 2016. Cu o seară înainte de eveniment, ei s-au întâlnit într-un pub pentru a sărbători. Paddy a dezvăluit că după ce au consumat mai multe pahare, Prințul Harry s-ar fi apropiat de el și ar fi început să-l dezbrace de cămașă și să danseze cu el.

Citeşte şi: Rețeta „puiului de logodnă”. Meghan Markle și Emily Blunt au fost cerute în căsătorie după ce au testat preparatul

Citeşte şi: Meghan Markle citește povești pentru copii purtând bijuterii de sute de mii de dolari

Citeşte și: Ce religie are Anca Serea.”Toți mă întreabă dacă sunt sectantă pentru că am șase copii”

Citeşte şi: Meghan Markle și Prințul Harry, prima apariție publică împreună după nașterea fiicei lor

„A spune că dansam aproape era un eufemism – piepturile ni se atingeau. Apoi a continuat să-mi scoată cămașa. Așa că eram topless, cu o sticlă de bere în fiecare mână, dansând cu Prințul Harry”, povestește Paddy, potrivit The Sun.

Vedeta TV a menționat că la petrecerea respectivă au participat mai mulți fotbaliști celebri precum Ronaldinho, Marcos Evangelista de Moraes (Cafu), starul de la Liverpool Jamie Carragher, dar și Louis Tomlinson și Niall Horan, componenții trupei One Direction. McGuinness a mai spus că a existat chiar și un moment în care Harry l-ar fi sărutat pe buze.

„Am terminat dansul și în timp ce toată lumea aplauda, ne-am îmbrățișat și mi-a dat o ventuză pe buze”, a mai dezvăluit vedeta de televiziune.

După întâmplare, toți cei prezenți la petrecere au rămas uimiți de cele văzute. Câteva săptămâni mai târziu, Harry a întâlnit-o pe Meghan, printr-un prieten comun, în restaurantul Soho, unde nepotul Reginei Elisabeta obișnuia să meargă des să bea bere.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!