Ce religie are Anca Serea.”Toți mă întreabă dacă sunt sectantă pentru că am șase copii”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 19 octombrie 2021, 19:09

Anca Serea (40 de ani) se poate declara o femeie împlinită. Anca formează împreună cu soțul ei, Adi Sînă (43 de ani), și cu cei șase copii pe care îi au (patru cu Adi – Noah , 8 ani; Ava, 6 ani; Moise, 4 ani și Leah, 2 ani și doi din fosta căsnicie cu omul de afaceri Filip Poplingher – David, 19 ani și Sara, 13 ani) o familie minunată.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Anca Serea este foarte activă în mediul online și vorbește mereu cu sinceritate despre experiența ei de mamă. De-a lungul timpului, Anca s-a confruntat cu diverse critici din parte internauților legate de faptul că are atât de mulți copii. Soția lui Adi Sînă a fost “catalogată” de răutăcioși drept sectantă doar pentru că a ales să aibă o familie numeroasă.

Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit care este religia ei și spune că nu se lasă afectată de acuzele primate în mediul online.

“Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă, pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, ca și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție.

Citeşte şi: De ce nu mai poate rămâne Anca Serea însărcinată. Prezentatoarea TV are 6 copii

Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații. Deși, am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea”, a explicat Anca Serea, pe blogul său.

Apoi, a ținut să sublinieze că este o persoană creștină, cu frică de Dumnezeu și cu credință în puterea binelui.

„Am răspuns deja că sunt de religie ortodoxă și, mai mult decât atât, sunt un om creștin, cu frică de Dumnezeu. Întotdeauna am crezut în puterea binelui și în faptul că ce semeni aia culegi, așa că aplic în fiecare zi din viață.

Citeşte şi: Care este cel mai mare regret al Monicăi Tatoiu

De fiecare sărbătoare importantă, dar și duminica sau pur și simplu când simt nevoia să îmi eliberez sufletul merg la biserică și am norocul de a fi aproape de Mănăstirea Cernica.

Însă nu consider că acest lucru trebuie discutat sau dezbătut și nici nu mă consider datoare să mă explic. Pentru că religia este o alegere personală, intimă, care nu se justifică”, a completat Serea.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter