Prințul Harry a avut o pasiune pentru o altă actriță cunoscută: „M-am întrebat dacă aș fi avut curajul să îi spun”

De Oana Savin, pe

Înainte de a se însura cu Meghan Markle, Prințul Harry a avut o pasiune pentru o altă actriță cunoscută. Ducele de Sussex a vorbit în cartea sa, „Rezervă”, despre vedeta care îi pusese inima pe jar.

Harry povestește cum pusese ochii pe una dintre actrițele din serialul „Friends”.

Prințul Harry și pasiunea lui pentru una dintre cele mai cunoscute actrițe

Ducele de Sussex a mărturisit în cartea sa că a avut o pasiune pentru nimeni alta decât Courtney Cox, interpreta Monicăi din „Friends”. Mai mult, Prințul a explicat că era un fan înrăit al acestui serial.

Harry scrie în cartea sa cum a ajuns să stea o noapte în casa lui Cox din Los Angeles. Și nu, nu a fost invitat de ea.

Mai exact, un prieten de-al Prințului l-a invitat pe acesta să stea o seară în casa actriței, care nu se afla în oraș în acel moment, notează ET Online.

Soțul lui Meghan Markle a afirmat că „idea de a sta în casa Monicăi i s-a părut atrăgătoare și amuzantă”.

În cele din urmă, actrița a ajuns acasă, lucru care l-a lăsat „foarte confuz”, cu toate că Courtney Cox a insistat să rămână întrucât erau suficiente camere pentru toată lumea.

Făcând referire la personajul lui Courtney Cox, Monica Gellar, dar și la cel al partenerului acesteia din Friends, Chandler Bing, Harry a scris: „Eram confuz întrucât ea era Monica, iar eu Chandler. M-am întrebat dacă aș fi avut curajul să îi spun. Era suficientă tequila în California pentru a-mi găsi curajul?”.

Ducele susține că, în timp ce se afla în casa actriței, a văzut o „cutie uriașă de diamante în care se aflau bomboane de ciocolată cu ciuperci” ce erau destinate tuturor ce se aflau în acel moment acolo.

„Eu și prietenul meu am luat câteva, le-am înghițit, după care am băut tequila”, mai scrie Prințul Harry.

Ducele de Sussex povestește cum, după ce a înghițit acele ciuperci, a devenit fascinat de un coș de gunoi cu pedală, din baie. Coșul de gunoi începuse să semene cu „un cap”.

„Am călcat pe pedală, iar capul și-a deschis gura. Un rânjet imens deschis. Am râs”, își amintește Harry.

Harry, despre consumul de substanțe interzise

Prințul Harry a recunoscut în cartea sa că, o perioadă, a consumat cocaină. Invitat la o altă petrecere, ducele a intrat în contact și cu drogurile.

„Desigur că am consumat cocaină atunci. În casa cuiva de la țară, pe timpul unui weekend de vânătoare, mi s-a oferit o liniuță, iar de atunci am mai făcut-o de câteva ori”, a mărturisit Prințul.

Citește și: Ultimele cuvinte dintre Prințul Harry și Regina Elisabeta a II-a. Dezvăluiri despre moartea Prințesei Diana și reacția Prințului Charles

Citește și: Controversatele dezvăluiri făcute de Prințul Harry în documentarul Netflix: de la avortul suferit de Meghan, la țipetele lui William

Citește și: Prințul Harry îl acuză pe Prințul William de agresiuni fizice: „M-a prins de guler, rupându-mi colierul, și m-a trântit la pământ”

Citește și: Prințul Harry spune că își vrea familia înapoi, însă Casa Regală este „sătulă de fluxul de dezinformare” al ducilor de Sussex

Totuși, spune el, nu i s-a părut amuzant. Mai mult, drogurile nu l-au făcut să se simtă mai fericit, ci doar „diferit”.

„Nu a fost foarte amuzant și nu m-a făcut să mă simt în special mai fericit, așa cum se părea că se întâmplă cu toți cei din jurul meu, dar m-a făcut să mă simt diferit, iar acesta era scopul principal”, a scris Prințul Harry.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Prințul Harry.

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton