Prințul Harry îl acuză pe Prințul William de agresiuni fizice: „M-a prins de guler, rupându-mi colierul, și m-a trântit la pământ”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 05 ianuarie 2023, 10:45

Prințul Harry îi aduce noi acuzații fratelui său, Prințul William. Ducele de Sussex susține că Prințul de Wales l-a agresat fizic din cauza lui Meghan Markle.

Totul s-a petrecut în anul 2019, iar cel care a început totul ar fi fost William.

Prințul Harry îl acuză pe William că l-a atacat

În cartea sa, ”Rezervă”, Prințul Harry susține că William l-a apucat de guler, i-a rupt colierul și l-a trântit la pământ, în timpul unei lupte ce s-a petrecut la Londra.

Prințul Harry îl acuză pe Prințul William de agresiuni fizice: „M-a prins de guler, rupându-mi colierul, și m-a trântit la pământ”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Se pare că altercația a început după ce William a spus despre Meghan Markle că este „dificilă”, „nepoliticoasă” și „abrazivă”.

Prințul Harry spune că William era deja agitat când a venit în vizită la Nottingham Cottage, unde el locuia în acel moment, în timp ce Prințul de Wales a început să se plângă de Meghan, potrivit The Guardian.

Ducele de Sussex zice că i-a spus fratelui său că doar repetă poveștile din media și că aștepta mai mult de la William. Acela a fost momentul în care cei doi au început să țipe unul la celălalt, iar Harry și-a acuzat fratele că se comportă ca un moștenitor, incapabil să înțeleagă că fratele său nu era mulțumit cu rolul de rezervă.

Frații au început să își arunce insulte, înainte ca William să susțină că doar a vrut să ajute.

„Vorbești serios? Să mă ajuți? Îmi cer scuze, asta numești tu asta? Că mă ajuți”, i-a spus ducele de Sussex fratelui său mai mare.

Acest comentariu, spune Harry, l-a înfuriat- pe fratele său, care a înjurat în timp ce s-a îndreptat spre el. Acum speriat, scrie Prințul în cartea sa, s-a duc la bucătărie, cu fratele lui pe urmele sale.

Ducele scrie că i-a oferit un pahar cu apă lui William și i-a zis: „Willy, nu pot vorbi cu tine când ești așa”.

„A pus apa jos, m-a jignit, apoi m-a atacat. Totul s-a întâmplat atât de repede. Foarte repede. M-a prins de guler, rupându-mi colierul, și m-a trântit la pământ. AM aterizat peste bolul câinelui, care s-a spart la spatele meu, piesele tăindu-mă. Am stat acolo un moment, amețit, apoi m-am ridicat în picioare și i-am spus să plece”, a povestit Prințul Harry în cartea „Rezervă”.

Ducele de Sussex susține că William l-a îndemnat să riposteze, citând luptele lor din copilărie. Însă Harry a refuzat. William a plecat, spune Harry, după care s-a întors, „arătând plin de regret și și-a cerut scuze”.

Când William a plecat din nou, „s-a întors și a strigat: Nu trebuie să îi spui lui Meg despre asta”.

„Vrei să spui despre faptul că m-ai atacat?”, îi spune Harry.

„Nu te-am atacat, Harold”, îi răspunde William.

Prințul Harry spune că nu i-a povestit imediat soției sale, însă și-a sunat terapeutul.

Reacția lui Meghan Markle

În cele din urmă, Meghan Markle a aflat despre incidentul dintre soțul ei și fratele acestuia.

Când fosta actriță a observat zgârieturile și vânătăile de pe spatele lui Harry, acesta a decis să îi spună ce s-a întâmplat.

Potrivit ducelui de Sussex, Meghan „nu a fost așa surprinsă și nu a fost deloc furioasă”.

„A fost extrem de tristă”, a scris Prințul Harry.

Resentimentul lui Harry de a fi „rezerva” este tema cărții ducelui, care cuprinde capitole referitoare la copilăria sa, perioada școlarizării, cariera sa ca membru regal și cea din armata britanică, relația cu părinții și fratele lui, precum și viața alături de Meghan Markle.

În aceeași carte, Harry susține că tatăș său, acum regele Charles, i-ar fi spus soției sale, Prințesa Diana, în zioua în care Harry s-a născut: „Minunat! Acum mi-ai oferit un moștenitor și o rezervă – munca mea s-a terminat”.

Citește și: Prințul Harry, primele detalii despre cartea sa de memorii. Volumul urmează să apară și în România

Citește și: Prințul Harry spune că își vrea familia înapoi, însă Casa Regală este „sătulă de fluxul de dezinformare” al ducilor de Sussex

Citește și: Prințul Harry și-ar putea pierde titlul, în urma lansării cărții „Spare”: „Cartea e mult mai rea decât cred oamenii”

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, dezvăluiri despre vremea când au locuit la Palatul Kensington: „Sună foarte regal, dar…”

„Rezervă”, cartea Prințului Harry, apare și în România

Cartea „Rezervă” scrisă de Prințul Harry, va apărea și în România, la editura Nemira.

„«Rezervă» este o carte de o onestitate necruțătoare, plină de dezvăluiri, revelații și lecții de viață cu greu învățate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferința”, scrie Editura Nemira într-un comunicat. 

Prețul autobiografiei scrisă de Prințul Harry va fi de 129.99 lei, iar cel al e-book-ului, 75 de lei.

Cartea va apărea în librării începând cu 23 ianuarie.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Prințul Harry și Prințul William

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!