Ultimele cuvinte dintre Prințul Harry și Regina Elisabeta a II-a. Dezvăluiri despre moartea Prințesei Diana și reacția Prințului Charles

De Oana Savin, pe Ultimul update Duminică, 08 ianuarie 2023, 09:19

Prințul Harry a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus bunicii sale, regina Elisabeta a II-a, înainte ca aceasta să moară.

În cartea sa, „Rezervă”, ducele de Sussex a expus momente dificile din viața sa, precum moartea mamei sale, Prințesa Diana, și felul în care tatăl lui, Regele Charles, i-a dat vestea decesului celei care i-a dat viață.

Prințul Harry, ultimele cuvinte adresate reginei Elisabeta a II-a

Într-un extras din cartea sa, „Rezervă”, ce urmează să apară pe piață luna aceasta, Harry își amintește care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus bunicii sale, regina Elisabeta a II-a.

Ultimele cuvinte dintre Prințul Harry și Regina Elisabeta a II-a. Dezvăluiri despre moartea Prințesei Diana și reacția Prințului CharlesIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

Ducele de Sussex spune că a mers să o vadă pe regină la Balmoral, la câteva ore după decesul ei.

Prințul Harry spune că i-a șoptit bunicii sale că speră „că va fi fericită” și că va fi cu bunicul lui, Prințul Philip, care a murit cu un an înainte, la vârsta de 99 ani, notează Page Six.

De asemenea, ducele spune că i-a mai zis reginei Elisabeta că a „admirat-o pentru că a reușit să își îndeplinească îndatoririle până la final”.

Ducele de Sussex a ajuns la Balmoral la câteva ore după ce regina a încetat din viață la vârsta de 96 ani, pe data de 8 septembrie 2022.

Deși nu a reușit să își ia la revedere de la bunica lui, a putut să participe la funerariile acesteia ce au durat 10 zile, împreună cu soția lui, Meghan Markle.

Citește și: Prințul Harry, dezvăluiri uluitoare în cartea „Rezervă”: „Am luat cocaină”. Ducele ar putea fi considerat „trădător” de Casa Regală

Citește și: Prințul Harry îl acuză pe Prințul William de agresiuni fizice: „M-a prins de guler, rupându-mi colierul, și m-a trântit la pământ”

Prințul Harry, despre moartea mamei sale, Prințesa Diana

Prințul Harry a povestit, în cartea sa, și despre momentul în care a aflat că Prințesa Diana a murit într-un accident rutier, la Paris.

Ducele spune că tatăl lui s-a așezat la capătul patului său pentru a-i da tragica veste. Însă, spune Harry, regele Charles a ales să nu îl aline fizic și că a sunat „ca un politician”.

Prințul se afla la Balmoral împreună cu tatăl și fratele său când au primit vestea morții Dianei.

„Dragul meu fiu, mama a avut un accident de mașină”, i-a spus Charles fiului său, potrivit Mirror.co.uk

Citește și: Prințul Harry spune că își vrea familia înapoi, însă Casa Regală este „sătulă de fluxul de dezinformare” al ducilor de Sussex

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, dezvăluiri despre vremea când au locuit la Palatul Kensington: „Sună foarte regal, dar…”

Ducele de Sussex, despre durerea cauzată de moartea Prințesei Diana: „Am crezut că voi avea parte de un final”

Zece ani mai târziu, Prințul Harry și-a rugat șoferul să îl plimbe prin pasajul în care Prințesa Diana și-a ăierdut viața penru a recrea noaptea fatidică, sperând că astfel va pune capăt unui deceniu de suferință.

Ducele, care atunci avea 23 de ani, și-a pus șoferul să conducă cu 102 km/h, aceeași viteză pe care o avea mașina în care Diana se afla în momentul accidentului.

„Am mers înainte, am trecut de buza de la intrarea tunelului, denivelarea care se presupune că a făcut ca Mercedesul mamei să devieze de la curs”, a scris Prințul Harry.

Însă mare i-a fost surprinderea să afle că „de abia a simțit” denivelarea, în ciuda faptului că înainte și-au imaginat tunelul ca fiind „un pasaj perfid” care era „inerent periculos”, conform Mirror.co.uk.

Ducele a dezvăluit că și-a mai pus șoferul să treacă odată prin tunel, înainte de a-i zice „e suficient”.

„Am crezut că dacă conduc prin tunel voi avea parte de un final, sau de o scurtă încetare a dureriiâ, a unui deceniu de durere neîncetată. În schimb, a dat starul Durerii, Partea de doua”, a afirmat Prințul Harry în cartea sa.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Prințul Harry, regina Elisabeta a II-a și Prințesa Diana.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!