Prima imagine cu fiul Andreei Ibacka și al lui Cabral. „Uitasem cât sunt de mici…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 octombrie 2021, 10:07

Andreea Ibacka (36 de ani) a născut un băiețel pe 5 octombrie 2021, prin cezariană. Actrița și soțul ei, Cabral (44 de ani), mai au o fetiță, Namiko, în vârstă de 2 ani. Din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (54 de ani), moderatorul emisiunii „Ce spun românii” mai are o fiică, Inoke, în vârstă de 18 ani.

Prima imagine cu fiul Andreei Ibacka și al lui Cabral. „Uitasem cât sunt de mici…”

Pe 9 octombrie, Cabral a publicat prima fotografie cu fiul lui. În dreptul imaginii, prezentatorul TV a scris: „Gata, acasă. Uitasem cât sunt de mici…”. Fotografia a strâns până acum 58 de mii de aprecieri și 3,5 mii de comentarii. Imaginea o puteți găsi în GALERIA FOTO de mai jos!

Andreea Ibacka Cabral Ibacka Namiko Ibacka

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. (…) P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, mai scria Cabral în mediul online, după ce Andreea a născut.

Înainte ca Andreea și bebelușul să vină acasă, intrat virtual în direct în emisiunea „La Măruță”, Cabral a vorbit despre reacția micuței Namiko la venirea pe lume a frățiorului ei. „Aia mică e foarte bine, așteaptă să-i vină «necazul» acasă. Încercăm să facem în așa fel încât să fie cât mai mică gelozia atunci când «se primește marfa», pentru că na, vorba aia, se trezește cu concurență și nu-i convine. Încercăm să facem cumva să fie, deloc nu știu dacă va fi, dar să fie cât mai mică”, a spus prezentatorul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce studii are Andreea Ibacka, soția lui Cabral, și cum a devenit actriță

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 10 ani de mariaj. „Lucrurile nu au mers ca unse de fiecare dată”

Ce joburi a avut Cabral Ibacka înainte de intra în televiziune?

La doua zile de la naștere, Andreea a mărturisit la Insta Story: „Nici nu știu cum să încep, poate recunoscând că am fost efectiv copleșită de foarte multe mesaje și gânduri și emoții cât se poate de pure și de sincere. Pentru asta vă mulțumesc din suflet. Am născut, da. Cabral, eu nu mai sunt grasă, nu știu despre tine! Marți s-a întâmplat minunea din viața noastră”.

„Am intrat în travaliu așa cum mă așteptam, dar nu eram singură că o să mi se întâmple pentru că prima oară, în 41 de săptămâni, nu a fost să fie. M-a adus soțul, sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada aceasta. Suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, niște norocoși”, a continuat.

„La mine lucrurile decurg mai ușor decât data trecută, recuperarea vreau să spun, e totul în regulă. Bebe este incredibil, e un băiețel super cuminte, nu știu cu cine seamănă, cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e liniștit, foarte rar plânge. La naștere a avut 3420 g și 52 de cm, nota 10”, a mai spus.

„Am fost pur și simplu zăpăcită de atâta dragoste și emoții și activități alături de bebe. Pe parcurs o să vă povestesc mai multe. Suntem foarte fericiți, foarte recunoscători și foarte norocoși”, a încheiat actrița.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!