Ce studii are Andreea Ibacka, soția lui Cabral, și cum a devenit actriță

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 27 mai 2021, 12:24

Cabral (43 de ani) și Andreea (35 de ani) Ibacka s-au cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei Inimă de țigan. Perechea va aniversa 10 ani de mariaj anul acesta.

„Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent și era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, povesteau surse din preajma cuplului la scurt timp după începutul relației lor.

Andreea Ibacka

Perechea are împreună o fiică, Namiko, născută la sfârșitul anului 2018. Micuța este primul copil al cuplului și al doilea copil al prezentatorului TV. Acesta mai are o fiică, Inoke, din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (52 de ani).

Ce studii are Andreea Ibacka, soția lui Cabral, și cum a devenit actriță

De curând, în emisiunea Star Matinal, Andreea a vorbit despre cum a început cariera ei de actriță. „Eu am terminat Finanțe-Bănci și aveam deja un job în bancă de trei ani. Turnura asta a fost complet neașteptată.

La primul casting nici n-am știut în ce mă bag. Toată lumea mă bătea la cap să fac niște bani în plus dintr-un part-time job care să aibă legătură cu imaginea mea. Cumva împinsă de la spate m-am dus”, a spus Andreea Ibacka.

Recent, Andreea a fost distribuită într-un nou serial TV, respectiv Adela. Vorbind despre cum se descurcă în rolul de mamă, actrița a adăugat: „Mă simt foarte pe picioarele mele. Îi dedic mereu timpul meu liber.

Bunicii au fost alături de noi încă de la început. Și tati se descurcă, e foarte descurcăreț. El o adoarme în fiecare seară. Îi pune muzică și dansează”, a mai spus Andreea Ibacka, pentru aceeași sursă.

Cum a cerut-o Cabral în căsătorie pe actriță?

„A strigat din parcarea blocului, de l-au auzit toți vecinii mei din Dristor, dar și pofticioșii de la coadă de la shaorma. Bine, și eu l-am pus să repete, mă făceam că nu-l aud bine de la balcon, de la etajul trei”, a povestit Andreea în trecut, pentru VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și:

Cine câștigă mai mulți bani, Cristina Șișcanu sau Mădălin Ionescu?

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa fostului soț: „Mă amenință constant”

Ce părere are Delia despre fosta relație a soțului ei cu Andreea Marin?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!