Cum a fost poreclită Shakira de prietenii lui Gerard Pique

De Unica.ro, pe

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) au confirmat în iunie 2022 că, după 12 ani de relație, s-au despărțit. Fostul cuplu are împreună doi fii, Milan Piqué Mebarak (9 ani) și Sasha Piqué Mebarak (7 ani).

„Cu regret vă anunțăm că ne-am despărțit. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim!”, a transmis fostul cuplu.

Cum a fost poreclită Shakira de prietenii lui Gerard Pique

Potrivit presei spaniole, motivul despărțirii ar fi fost infidelitatea sportivului. Pique ar fi înșelat-o pe artistă cu o chelneriță cu inițialele numelui C.C., în vârstă de 20 de ani, pe care a cunoscut-o într-un club. Tânăra ar fi prietenă cu soția unuia dintre colegii fotbalistului de la FC Barcelona.

„Pique a fost cel care a vrut ca el și Shakira să stea separați o perioadă, nu ea. Nu pot spune exact ce fel de relație are Pique cu acea tânără, pentru că i-aș face rău Shakirei”, a declarat jurnalista Lorena Vázquez.

Tot Vázquez a declarat că Shakira nu a avut niciodată o relație bună cu prietenii partenerului ei de viață. În batjocură, aceștia au poreclit-o „La Patrona – patroana”. Solista nu are niciun prieten în Barcelona, motiv pentru care, în prezent, își dorește să se mute din orașul în care a locuit alături de Pique.

Gerard Pique Shakira

În ciuda informațiilor apărute în presă, fostul cumnat al artistei a declarat că principalul motiv al despărțirii ar fi fost banii.

„O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. Despărțirea a fost o mare surpriză, la fel și comunicatul trimis de Shakira. Acum 3 ani, pandemia și criza mondială au creat noi probleme și ceva s-a întâmplat. Acela a fost momentul-cheie al relației lor. Au decis să aibă o relație deschisă. Înțelegerea a fost la modul: «Tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau», dar în public rămânem un cuplu”, a explicat și jurnalistul Jose Antonio Aviles, citat de publicația catalană Marca.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Fiica transgender a lui Elon Musk vrea să-și schimbe numele pentru a nu mai avea nicio legătură cu miliardarul

Citește și: Maria Shriver, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger, va primi jumătate din pensia actorului

Citește și: Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit. Primul soț al artistei, ridicat de polițiști de la eveniment

Citește și: Fiica lui Paul Walker a vorbit despre experiența ei cu avortul după ce Curtea Supremă de Justiție a Statelor Unite a anulat acest drept al femeilor

Atât Shakira, cât și Gerard sunt născuți pe data de 2 februarie, însă la 10 ani diferență. Shakira a împlinit anul acesta 45 de ani, în timp ce Pique a împlinit 35. Perechea s-a cunoscut în 2010, la filmările videoclipului artistei, „Waka Waka”, piesă care a fost imnul Campionatului Mondial de Fotbal din acel an. Artista și sportivul și-au confirmat relația anul următor, în 2011.

De ce nu s-au căsătorit?

„Ca să fiu sinceră, căsătoria mă sperie. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe prietena lui. Vreau să îl țin mereu în priză. Vreau ca el să creadă că orice este posibil în funcție de comportamentul lui”, declara în trecut artista, pentru Latin Times.

„Niciodată nu am fost un cuplu tradițional. Nu avem un acord scris prin care ne împărțim treburile casnice. Dar amândoi suntem părinți dedicați și încercăm să ne sprijinim reciproc. Nu știm cum să facem altfel lucrurile. Uneori e greu când unul dintre noi nu își poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reușim să ne sunăm prin Facetime așa că suntem tot timpul conectați și acest lucru ajută foarte mult”, mai spunea atunci.

Foto: Instagram: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!