Oana Roman duce de peste 10 ani o luptă cu această afecțiune. „Nu am ce să fac”

De Unica.ro, pe

De curând, în mediul online, Oana Roman (45 de ani) a dezvăluit că de peste 10 ani se luptă cu o afecțiune din cauza căreia a fost dur criticată. Vedeta de televiziune și Marius Elisei (34 de ani) s-au împăcat în iunie 2021, la trei luni de la semnarea actelor de divorț.

Perechea are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani. Oana și Marius formează un cuplu din anul 2013. „Am luat o decizie gândită și asumată și am făcut ceea ce am simțit amândoi, pentru binele și împlinirea noastră ca familie”, a mărturisit Oana despre împăcare.

Oana Roman duce de peste 10 ani o luptă cu această afecțiune. „Nu am ce să fac”

După ce a fost aspru judecată pe rețelele de socializare pentru manichiura sa, Oana a explicat că aparențele pot înșela. „Astăzi e ziua în care mă duc să mă răsfăț. Mă duc la coafor și la manichiură. S-a creat o discuție întreagă pe tema unghiilor mele, că am nu știu ce sub unghii.

Oana Roman duce de peste 10 ani o luptă cu această afecțiune. „Nu am ce să fac”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Da, timp de peste 10 ani am avut o alergie severă la mâini, din cauza produselor de la manichiură care-mi făceau carne vie sub unghii. Buricul degetului era o rană totală. Nu mi-am mai pus unghii cu gel și cu nimic foarte mulți ani, încercând să scap de această alergie.

Aveam carne vie la buricele degetelor și după ce am reușit să scap de ea, carnea aia vie s-a uscat și s-a lipit”, a spus Oana Roman la Insta Story. „Nu mai poate fi dată jos, pentru că aș intra în carnea sănătoasă și aș avea dureri și alte răni.

Nu am ce să fac, am rămas cu aceste excrescențe sub unghie, la nivelul de sus al buricului degetului la toate unghiile. Deci nu mai săriți, nu mai jigniți, nu mai râdeți de alții, pentru că nu știți ce e în spatele a ceea ce vedeți de multe ori”, a încheiat.

Oana Roman, despre atacurile ei de panică: „Practic nu mai puteam să trăiesc”

„Am început să fac terapie prea târziu. Aveam 30 de ani. Se adunaseră mult prea multe. A avut loc și o despărțire atunci, care a fost foarte grea pentru mine. Ajunsesem foarte rău. Practic nu mai puteam să trăiesc. Făceam 50 de atacuri de panică pe zi. Nu mai puteam să ies din casă. A fost foarte rău.

Citește și:

Andrei Aradits, declarații surprinzătoare despre Ozana Barabancea și Oana Roman

Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome a avut după rapel

Oana Roman a spus ce relație au acum părinții ei, Mioara și Petre Roman

Au început așa încet, încet, cred că aveam undeva pe la 27-28 de ani. Reușisem să duc până atunci, până când n-am mai putut să duc. Am făcut terapie vreun an jumate, refuzând să iau tratament medicamentos”, a mărturisit Oana în podcastul lui Mihai Morar (39 de ani), Fain & Simplu.

„Țin minte că odată am făcut un atac de panică îngrozitor, atât de îngrozitor, țin minte că stăteam la etajul 5, într-un bloc vis-a-vis de Sala Palatului. Eram încă într-o relație în momentul ăla, dar eram singură acasă. Țin minte că l-am sunat și i-am spus: «Dacă nu vii acum, eu mă arunc pe geam». Pentru că simțeam că nu mai pot să respir, simțeam că nu mai am aer. Am deschis toate geamurile.

Mi-a fost frică să ies pe balcon pentru că eu am și rău de înălțime. Stăteam la geam și încercam să-mi iau aer ca să pot să nu mă sufoc. (…) Este absolut cumplit. A fost din ce în ce mai rău și au fost din ce în ce mai multe [atacuri de panică]”, a mai declarat Oana Roman.

„Terapia m-a ajutat foarte mult. (…) Nu se poate fără, din păcate, (…) oricât de puternic ai fi. (…) Nu medicamente, terapie! Este vitală. Oamenii trebuie să înțeleagă că nu este o rușine, nu este un lucru rău. E ca orice altă boală”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!