Nicolas Cage, tată pentru a treia oară, la 58 de ani

De Unica.ro, pe

În 2022, Nicolas Cage (58 de ani) va deveni tată pentru a treia oară. Soția lui, Riko Shibata (28 de ani), este însărcinată. Perechea s-a cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, în Japonia, în 2020. La vremea aceea, actorul se afla în Japonia pentru filmările peliculei „Prisoners of the Ghostland”.

Nicolas Cage, tată pentru a treia oară, la 58 de ani

Nicolas și Riko s-au căsătorit pe 16 februarie 2021. Ceremonia a fost „foarte mică și intimă, la hotelul Wynn din Las Vegas”. Data nunții a fost foarte specială pentru actor, fiind ziua de naștere a regretatului său tată, academicianul american August Coppola (n. 1934 – d. 2009).

„Viitorii părinți sunt încântați!”, a spus PR-ul actorului. Cuplul nu a oferit detalii referitoare la sexul bebelușului sau la data la care acesta se va naște. Pentru actor, acesta va fi al treilea copil. Nicolas Cage mai are doi fii, Kal-El, în vârstă de 16 ani, și Weston, în vârstă de 31 de ani. Cât despre tânăra actriță, acesta va fi primul ei copil.

Riko și Nicolas Cage și-au făcut debutul în calitate de cuplu pe covorul roșu în iulie 2021, la premiera filmului „Pig”. Actorul a anunțat logodna lor în emisiunea radio a fratelui său, Marc Coppola, în 2020, după ce Riko vizitase orașul New York.

„Riko a plecat din New York și s-a întors în Kyoto, Japonia, iar eu m-am întors în Nevada. Nu ne-am mai văzut timp de 6 luni. Suntem foarte fericiți împreună și suntem foarte încântați să petrecem acest timp împreună, așa că în sfârșit am spus: «Uite, vreau să mă căsătoresc cu tine!». Și ne-am logodit pe FaceTime”, a declarat actorul atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Meghan Markle a primit 1 liră sterlină de la The Mail on Sunday pentru încălcarea vieții private

Cine este noua iubită a lui Kanye West. Perechea s-a cunoscut de Revelion

Billie Eilish: „Pornografia mi-a distrus creierul” – UNICEF trage un semnal de alarmă

Nicolas Cage a fost căsătorit de patru ori. Ultimul divorț a fost finalizat la începutul anului 2020, după o căsnicie de doar patru zile cu Erika Koike (38 de ani). Actorul și-a motivat ultima separare mărturisind că fusese beat în timpul ceremoniei, totodată acuzându-și fosta parteneră că ar fi pus la cale un plan prin care intenționa să-l „stoarcă” de bani.

Cea de-a treia soție a actorului a fost Alice Kim (38 de ani). Perechea și-a oficializat relația în timpul unei ceremonii private, organizate pe proprietatea unei ferme din nordul Californiei, pe 30 iulie 2004. Cuplul are un fiu, Kal-El, născut în data de 3 octombrie 2005. Nicolas și Alice s-au separat în 2016.

A doua lui soție a fost Lisa Marie Presley (53 de ani), fiica celebrului Elvis Presley (n. 1935 – d. 1977). Nicolas și Lisa și-au oficializat relația în luna august a anului 2002, dar mariajul lor nu a durat decât trei luni. Au depus actele de divorț în noiembrie 2002, iar acesta s-a finalizat în anul 2004.

Prima lui soție a fost actrița Patricia Arquette (53 de ani), iar căsnicia lor a durat șase ani, din 1995 până în 2001. Din fosta relație cu actrița Christina Fulton (54 de ani), Nicolas mai are un fiu, Weston, în vârstă de 31 de ani.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!