Nicolas Cage filmează şi se distrează în România

De Diana Sorescu, pe

Faimosul actor american filmează la noi în ţară „Ghost Rider 2”, varianta 3D. Nicolas Cage stă aici aproape cinci luni, timp în care va îmbina orele de filmări cu excursiile…
… şi descoperirea României.

Nicolas Cage şi echipa sa au aterizat pe aeroportul Otopeni în urmă cu aproape o săptămână, iar astăzi, se trag primele cadre pentru „Ghost Rider 2”.

Locaţiile alese pentru continuarea lung-metrajului sunt extrem de sugestive, în ton cu tematica filmului: Castelul Corvinilor din Hunedoara, centura Sibiului, Castelul Bran, Barajul Vidraru. Acesta din urmă va fi închis circulaţiei pentru câteva ore, pentru ca actorul să îşi execute în siguranţă cascadoriile cu motocicleta.

Nicolas Cage, vedetă fără fiţe

Actorul în vârstă de 46 de ani şi familia sa sunt cazaţi la un hotel de lux din Capitală, însă nu au avut preferinţe extravagante: Cage a cerut doar mâncare bio pentru fiul său, Kal-El, în vârstă de cinci ani.

Pe platourile de filmare, o angajată s-a oferit să îi prepare micuţului o supă de gâină, ca la mama acasă, iar actorul a fost încântat de idee.

Şi atunci când a cinat la restaurant, Nicolas Cage s-a înfruptat doar cu preparate cât mai sănătoase: pui cu spanac, apă plată şi o sarma românească!

Invitat special la balul de Halloween

Când o vedetă de calibrul lui Nicolas Cage ne vizitează ţara, organizatorii de evenimente sunt măguliţi să îl aibă drept invitat.

Starul hollywoodian a luat parte sămbătă seara la balul de caritate găzduit de asociaţia OvidiuRom, şi a stat la masă alături de Andreea Marin, Valentina Pelinel, Andreea Esca, Margareta Pâslaru şi Cristi Puiu.

De asemenea, Nicolas Cage este invitat de autorităţile sucevene să îşi petreacă sărbătorile de iarnă în Bucovina şi să descopere datinile româneşti.

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!