Mihai Găinușă, atac dur la adresa Mihaelei Rădulescu: „Nu se mai poate așeza pe scaun de la cusături”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 23 august 2018, 12:05
Mihaela Rădulescu a anunțat în urmă cu o săptămână că părăsește emisiunea Românii au talent difuzată de Pro Tv, fiind o decizie personală. Mihai Găinușă nu a ratat momentul pentru a face niște comentarii dure și răutăcioase la adresa fostei jurate.

Mihai Găinușă, fostul cârcotaș, a scris pe pagina sa de Facebook “CocoȘtiri cu Mihai Găinușă” un comentariu destul de acid la adresa Mihaelei Rădulescu: ”Ne pleacă valorile, oameni buni! Și nu mă refer aici la valorile materiale, cum ar fi portofelele lui Ghiță, Mazăre sau Udrea, ci la valorile artistice. Mihaela Rădulescu! Ei bine, da, Mihaela Rădulescu a anunțat că nu mai participă la «Românii au talent» (…) Ei bine, cu durere în suflet sau în oricare organ intern, vă anunț că Mihaela Rădulescu a anunțat că se retrage din juriul de la această emisiune (…) Problema e că Răduleasca nu poate fi înlocuită de celebra Andra, cea care înlocuiește orice altă vedetă plecată din emisiune, deoarece Andra deja face parte din juriu. Ar putea să i se dea Andrei încă un loc: și în stânga lui Călinescu, dar este derutant. Deci, Mihaela Rădulescu era așteptată de toată lumea să reapară la «Românii au talent». Am văzut oamenii care nu puteau să doarmă toată vara din cauza acestui gând: «Revine Mihaela sau nu?»  și a altui gând: «De unde atâția țânțari în cameră?». 

Mihaela Radulescu

Când colo, diva – că așa se numește o persoană care nu mai seamănă cu ea însăși de la o lună la alta – deci, diva a anunțat că renunță la show din motive strict personale. Este îngrozitor. O veste care ne dă efectiv peste cap. Acum, cine de la «Românii au talent» o să mai, o să mai – scuze, că nu știu prea bine ce făcea ea acolo și în ce calitate era în juriu, dar, hai să zicem: cine o să mai vină să își arate minunatele ținute de seară decoltate? , cine o să mai zică cu vocea aia sexy, ușor dogită ori de la fumat ori de la apa rece din piscină: «Mie mi-a plăcut! Tinere, cum te cheamă?»

Și ce motive strict personale credeți că au determinat-o să nu mai participe la show? Eu cred că doar o amenințare, nu că o dădeau ei afară oricum, în niciun caz, nici că nu-i mai dădeau salariul  – numai fraieri ca mine au putut să lucreze în televiziune ani în șir pe promisiuni de bani – (…) Nu cred că Dani, fost prieten, este violent, ba dincontră. Nu cred nici că Felix Baumgartner ar fi amenințat-o că-i sare în cap din stratosferă. (…) Nici măcar că au gazat-o cu diaspora în piață nu cred! Oricare ar fi motivul strict personal poate fi și unul chirurgical, Doamne ferește, poate nu se mai poate așeza pe scaun de la cusături, oricare ar fi motivul, noi o să regretăm aparițiile ei atât de sexy, de feminine, de luxoase și reinventate de la o emisiune la alta, de uneori ne întrebam dacă e tot ea! Păcat. Acum, românii nu o să mai aibă chiar atât de mult talent, deoarece lipsește de acum talentul de a… de a… Mulțumim, «Miaiela»!”.

Citește și – Andreea și Cabral au aflat sexul bebelușului

Citește și – Exclusiv: Irina Rimes, despre ce schimbări vrea să aducă la „Vocea României“

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!