Ce culoare evită Kate Middleton să poarte. „Poate că nu îi place”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 aprilie 2022, 18:15

Kate Middleton mereu surprinde prin ținutele pe care le alege, inspirând femeile din toată lumea cu stilul ei elegant și atemporal.

În cel mai recent turneu regal, din Beliza, Jamaica și Belize, Kate a avut ținute în nuanțe de galben, verde, roz, albastru și roșu. Cu toate astea, o anumită culoare pare să apară foarte rar, sau chiar deloc, în ținutele lui Kate Middleton.

Asemenea Reginei Elisabetei a II-a, ducesa nu se teme să poarte culori vibrante și nuanțe variate. Cu toate astea, de-a lungul celor peste zece ani din care face parte din Familia Regală, Kate Middleton a fost extrem de rar văzută purtând culoarea portocaliu.

Ce culoare evită Kate Middleton să poarte. „Poate că nu îi place”

Această observație a fost făcută de experți în modă pentru revista HELLO!: „Kate e ca Regina atunci când e vorba de alegeri stilistice. E un mare fan al nunțelor vibrate și poate purta cu succes orice culoare vrea. Ducesa optează des pentru culori aprinse și a fost des văzută în galben, albastru, verde, roz… putem continua. Dar e o culoare pe care o vedem rar pe ea: portocaliul”.

Citește și: Harry Styles vorbește despre scenele incendiare de sex din următorul său film: „Nu am mai făcut asta înainte. Cel puțin nu filmat”

Citește și: Cum arată meniul zilnic al cântăreței Adele

Citește și: Justin Bieber, cea mai neinspirată ținută de la gala premiilor Grammy

Citește și: De ce poartă Kate Middleton, cel mai adesea, haine de culoare verde

Nu se știe însă motivul pentru care soția Prințului William pare să evite această culoare. „Poate că nu e culoare ei, poate nu i se potrivește sau poate că nu îi place culoarea”, a fost concluzia experților, după cum relatează Click.

Deși Kate Middleton are o culoare pe care o evită, aceasta are și o culoare pe care o preferă în mod evident. De-a lungul timpului, ea a fost văzută purtând verde de multe ori, în special nuanțele profunde, care aduc aminte de smarald.

„Verdele este culoarea perfectă pentru Kate Middleton”, a spus stilistul englez Lucas Armitage. „Îi complimentează ochii și părul și îi dă o luminozitate naturală. Chiar dacă demodat să ai culoarea ta, ea a demonstrat că acest lucru este cât se poate de actual. Unele culori arată mai bine pe unele persoane, decât pe altele. Să te îmbraci în aceeași culoare din cap până în picioare este o modalitate foarte bună de a-și construi un look cu stil. Orice revistă ați alege, veți vedea măcar un editorial în care să apară un outfit de o singură culoare”.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!