De ce poartă Kate Middleton, cel mai adesea, haine de culoare verde

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 aprilie 2022, 15:30

Kate Middleton (40 de ani) este un model de eleganță și rafinament pentru multe femei. Ducesa de Cambridge a dat mereu dovadă de un bun gust vestimentar, iar ținutele pe cae le alege în cadrul evenimentelor la care participă atrag întotdeauna atenția privitorilor.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Este cunoscut faptul că soția Prințului William preferă culorile vibrante și nuanțele variate ale acestora, dar v-ați întrebat vreodată care este culoarea preferată a ducesei și ce însemnătate are aceasta pentru ea? Kate Middleton adoră verdele și toate variațiile de nuanțe ale acestei culori, așa că nu trebuie să ne mire că o vedem destul de frecvent purtând haine în această culoare. Unul dintre motivele principale pentru care soția Prințului William adoră verdele este pentru că îi reamintește de natură, notează ok.co.uk.

În plus, ducesa de Cambridge are ochii verzi, așadar acestă culoare i se potrivește de minune, în orice circumstanțe, scoțându-i frumusețea nuanței ochilor în evidență.

De ce poartă Kate Middleton, cel mai adesea, haine de culoare verde

Citeşte şi: Kate Middleton, surprinsă în timp ce juca rugby cu sportivii profesioniști

Citeşte şi: Justin Bieber, cea mai neinspirată ținută de la gala premiilor Grammy

Citeşte şi: Cum se menține Lora în formă. „Mănânc în fiecare zi, dacă vreau, dulce”

Citeşte şi: Iulia Albu și Alex Velea, schimb de replici dure într-un conflict mai vechi: „Bătaie de joc cu găina la cap!”

Ce simbolizează verdele

Culoarea verde are o simbolistică aparte, iar potrivit specialiștilor în modă, verdele este a doua culoare, după albastru, în topul preferințelor oamenilor. De ce? Pentru că simbolizează echilibrul, natura, renașterea și revitalizarea. Verdele este un simbol al armoniei, al prospețimii, al speranței, dezvoltării, tinereții și sănătății.

Mai mult, culoarea verde are și efecte psihice și fizice notabile. Această culoare calmează, ne eliberează de stres și ne dă un sentiment revigorant când o vedem. În plus, ea stimulează creativitatea și contribuie la menținerea unui echilibru emoțional.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!