Iulia Albu și Alex Velea, schimb de replici dure într-un conflict mai vechi: „Bătaie de joc cu găina la cap!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 aprilie 2022, 11:25

Iulia Albu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care readus în discuție un episod neplăcut, mai vechi, dintre ea și Alex Velea. Iulia a dorit prin mesajul respectiv să-i atragă atenția fiicei sale, Mikaela, asupra răutăților pe care le poate descoperi în mediul online despre mama ei. Criticul de modă a povestit un incident mai vechi în cadrul căruia a avut loc un schimb de replici dure și foarte răutăcioase între Alex Velea și ea.

Fiicei mele, Mikaela

Mama ta te va învăța să stai mereu dreaptă în fața oricărei furtuni.

Da, draga mea Mikaela, trăim într-o lume urâtă, urâtă pentru că de multe ori oamenii te vor face să plângi și să te îndoiești de tine. Și va fi al naibii de greu să treci peste, dar tu, draga mamei, trebuie să ții mereu capul sus și să nu te prăbusești în bătaia vântului. Fii o salcie, ia-ți puterea din slăbiciunea lor. Fii demnă și STAI DREAPTA. – și-a început Iulia Albu postarea.

Apoi, Iulia a dezvăluit cum în urmă cu câțiva ani, iubitul Antoniei a făcut o serie de comentarii urâte la adresa ei, după ce ea i-a citicat vehement stilul vestimentar, numindu-l “de manelist”.

Când cineva i-a spus cândva mamei tale “Bătaie de joc cu găină la cap. Iulia Labu zdreanță fashionistă care o s#@& în batistă. Ai strâmbat o oglindă. Vezi că noaptea umblă poliția și te ia pe dubă, pocitanie mică! De multe ori ești mai urâtă decât prevede legea. Ai notă 1. Linge acadeaua! Să dai papaverină la găînă, mare manelist.” pentru că mama ta a spus că el poartă un lanț de manelist și i-a dat o notă de 3 – a continuat fosta soție a lui Mihai Albu.

Ulterior, Iulia spune că Velea a regretat vorble spuse:

Iulia Albu și Alex Velea, schimb de replici dure într-un conflict mai vechi: „Bătaie de joc cu găina la cap!”

Apoi, după ani, a spus “M-am împăcat cu ea, că am jignit-o la un moment dat. Nu mai știu ce făcusem. Am zis niște prostii, am pus o poză, am făcut ceva rău… Mi-am cerut scuze după. Am realizat că are și ea copii. Are o fată, nu știu dacă are mai mulți copii, dar știam că are o fată. Am zis că poate citește față ei ce am zis eu și deja aveam copii atunci. M-am gândit că nu am procedat bine și mi-am cerut scuze. Îi făcusem și o piesă. Un distrack. Era ceva rău! Nu am vrut să o mai scot și bine am făcut. Nu-mi place să îmi bat joc de oameni, să râd de ei. Îmi place să bârfesc când sunt cu prietenii mei, dar nu îmi place în mediul public să jignesc, că poate pe unii chiar îi afectează. Îi văd că sunt afectați și mă întristează”

Citeşte şi: Flavia Mihășan, aspru criticată pentru silueta ei

Citeşte şi: Cum se menține Lora în formă. „Mănânc în fiecare zi, dacă vreau, dulce”

Citeşte şi: Iulia Albu și Oana Roman, schimb de replici tăioase. „Să nu ne ferim de cuvinte!”

Citeşte şi: Justin Bieber, cea mai neinspirată ținută de la gala premiilor Grammy

Iulia Albu și-a încheiat postarea cu o serie de sfaturi pentru fiica ei, spunându-i să stea mereu cu capul sus, indiferent de cât de răutăcioasă este lumea.

Și , mama ta a stat dreaptă. Și mama ta, Mikaela, spune:

Nu, Alex Velea, nu te-am numit cocalar. Nu Alex Velea, nu pentru că am un copil ar trebui să îți ceri scuze. Da, Alex Velea, îți place să bârfești și să vorbești urat despre oameni. Pentru că tu nu poți stă drept. Și asta nu se va schimbă niciodată, indiferent dacă ai sau nu copii.

Eu stau cu capul sus în față fiicei mele care trebuie să știe că trăiește într-o lume frumoasă în care un bărbat nu poate face declarațîi care reduc femeia la un obiect sexual. O lume în care nu este Ok să comentezi fizicul unei persoane, o lume în care un bărbat nu poate niciodată să umilească o femeie făcând-o “zdreanță” și trimițând-o “să lingă acadeaua”.

Mama ta, Mikaela, stă dreaptă. Fii o salcie, Dragă mamei. Lasă-i să treacă că vântul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!