Iulia Albu și Oana Roman, schimb de replici tăioase. „Să nu ne ferim de cuvinte!”

De Unica.ro, pe

În urmă cu câteva zile, în cadrul rubricii „Poliția modei”, de la Antena Stars, criticul de modă Iulia Albu a comentat stilul vestimentar actual al Oanei Roman. Fosta soție a lui Mihai Albu nu a avut foarte multe critici la adresa fiicei lui Petre Roman, însă a precizat că nu este de acord cu filtrele pe care le folosește când își face fotografii cu telefonul.

Oana Roman nu a fost niciodată comentată pentru că a fost grasă. Să nu ne ferim de cuvinte. Nu mă interesează că oamenii sunt grași, că sunt slabi, când sunt lipsiți de bun gust intră în gura mea.

Ea a oricum a progresat, ceea ce e un lucru îmbucurător. Totul până la strâmbatul mobilei.

Am o problemă cu strâmbatul mobilei și cu neacceptarea felului în care arăți, pentru că eu nu cred că cineva ar trebui să se considere nepotrivit pentru că nu se încadrează în niște șabloane oricum idioate – a spus Iulia Albu.

Așa cum era de așteptat, Oana s-a simțit deranjată de comentariile Iuliei Albu, în special de faptul că a spus că doar persoanele „lipsite de bun gust” ajung să fie comentate de ea. Oana Roman a făcut câteva comentarii acide, într-un InstaStory, legate de precizările Iuliei.

Citeşte şi: Alex Velea nu și-ar apăra țara în caz de război: „Pentru cine să lupt și să mor? Aș fugi, îți dai seama!”

Citeşte şi: Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după al doilea termen în divorțul cu Anamaria Prodan

Citeşte şi: EXCLUSIV / Magda Pălimariu și soțul ei sunt pregătiți să devină părinți: „Dumnezeu le aranjează pe toate!”

Citeşte şi: De ce a participat, de fapt, Elena Matei la „Chefi la Cuțite”. „Da, m-am folosit de acea emisiune!”

Sunt unii care se ocupă cu comentatul altora, unii care sunt plătiți să-i comenteze pe alții, ceea ce mi se o meserie cel puțin ciudată. Se tot vorbește despre bun gust. Și se spune „Dacă nu ai bun gust, eu am să te comentez”.

Ei bine, eu cred că este bine cunoscut faptul că bunul gust este un lucru absolut subiectiv. Ceea ce mie mi se pare de bun gust, poate că ție sau altora li se pare de prost gust. Și invers. Nu cred că este valabil să invocăm bunul gust pentru a comenta și a da verdicte despre alții.

Fiecare are o părere personală despre bunul gust. În schimb, bunul simț este o normă universal valabilă. Și cu toții cred că știm cum să ne încadrăm în limitele bunului simț. De aceea, eu prefer să fiu pentru unii lipsită de bun gust, dar să rămân pentru mine și pentru alții de bun simț. Și apreciez mult mai mult faptul că respect bunul simț.

Unora le lipsește bunul simț. Și când comentezi pe alții de pe o poziție de falsă superioritate, cu iz de gaiță pe prispa casei, nu te încadrezi în bun simț pentru că te preocupă mai mult cancanul decât să-ți vezi de treabă – a fost replica Oanei Roman.

Foto – Facebook

Iulia Albu și Oana Roman, schimb de replici tăioase. "Când comentezi cu iz de gaiță de pe prispa casei..."
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!