EXCLUSIV / Magda Pălimariu și soțul ei sunt pregătiți să devină părinți: „Dumnezeu le aranjează pe toate!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 11:53

În 2021, îndrăgita prezentatoare a rubricii Meteo de la Pro TV, Magda Pălimariu (42 de ani), ne-a surprins cu o nunta pe care făcut-o în mare secret. Acum, Magda și soțul ei Ionuț Eriksen fac naveta între România și Norvegia, se bucură de toate momentele frumoase pe care le petrec împreună și își fac planuri mari de viitor.

Noi am stat de vorbă cu vedeta de la Pro TV și am aflat cum este viața ei și a soțului după căsătorie, de ce nu au fost până acum în luna de miere, cum s-a adaptat vedeta Pro TV în Norvegia și ce spune despre pasul pe care toată lumea îl așteaptă să-l facă acum – un copil.

Ce faci? Cum te găsim în această primăvară?

EXCLUSIV / Magda Pălimariu și soțul ei sunt pregătiți să devină părinți: „Dumnezeu le aranjează pe toate!”

Sincer, m-ai blocat cu întrebarea asta simplă, dar atât de complicată, ținând cont de contextul actual. Aș fi spus că după pandemia care a ținut doi ani, nu ne puteam aștepta la ceva mai rău și, iată, ce vremuri am ajuns să trăim…. din punctul acesta de vedere nu, nu sunt bine. Personal, mulțumesc lui Dumnezeu, sunt bine și eu, și cei dragi.

Cum este relația voastră acum după ce v-ați legat în mod oficial destinele? Sau să te întreb altfel – care este prognoza meteo din sufletele voastre acum?

Prognoza e perfectă. Cu soare, miros de primăvară, ploi răcoroase și fulgi mari de zăpada (așa cum îi știm noi, din iernile copilăriei).

Cum se face că nu am auzit nimic despre luna de miere după nunta de anul trecut?

Pentru că nu a existat o lună de miere. Am tot amânat momentul, am respectat restricțiile impuse de pandemie, iar acum trăim, din nou, vremuri grele. Așa că important este să petrecem timp împreună, indiferent unde suntem. În acest moment ne bucurăm de Norvegia. 

Citeşte şi: EXCLUSIV. Ramona Păun, prezentatoarea știrilor de la Pro TV, dezvăluiri din adolescență: „Familia a crezut că fac cea mai mare greșeală!”

Fiecare definește în mod diferit iubirea, în funcție de etapele și circumstanțele vieții. Ce înseamnă “iubire”, acum, pentru tine?

Respect, încredere, prietenie – foarte multe lucruri. Obiective comune, înțelegere și maturitate. Iubirea înseamnă toate astea și mult mai mult. 

Citeşte şi: EXCLUSIV. Radu Itu, pălărierul care a fost la „Survivor 2022”, are planuri mari cu iubita sa. „Vom face pasul cel mare!”

Cât de des te duci în Norvegia și cât timp petreci acolo?

Norvegia este deja ca o a doua casă pentru mine. Așa că facem naveta între România și Norvegia. Avem prieteni și aici, și acolo, job-urile noastre, familiile – ceea ce ne face să ne simțim bine, indiferent în care dintre cele două țări ne aflăm.

Cum ți se pare viața acolo? Clima este alta, oamenii alții, cultura, principiile, toate diferite față de găsim la noi. Cum te-ai acomodat?

Îmi place ce oferă Norvegia, ca țară, are locuri minunate. Ca și România, de altfel. oamenii sunt calzi și primitori, iar noi avem prieteni aici, așa că am fost norocoasă din punctul acesta de vedere și m-am acomodat imediat.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Roxana Ciuhulescu, din intimitatea relației de cuplu. Cum o alintă și cum o surprinde soțul ei

Știm că ești foarte discretă când vine vorba de viața personală, dar sigur îți imaginezi că întrebarea care este acum, după nuntă, pe buzele tuturor este legată pasul următor. Vă doriți copii? Să ne așteptăm la vești mari în viitorul apropiat?

Da. Cu siguranță ne dorim, iar Dumnezeu le aranjează pe toate întodeauna. 

Ești superbă și te menții întro formă fizică de excepție. Care sunt secretele tale de frumusețe?

Nu este niciun secret și nici nu fac nimic deosebit. Am deja o rutină și mi-am creat un stil de viață în echilibru. Mănânc ceea ce-mi place, dar nu fac excese alimentare. Iar sportul este foarte important. Mie îmi place foarte mult să fac pilates, dar orice formă de mișcare ajută.

Ce planuri de vacanță aveți pentru vara aceasta? 

În ultima perioadă, m-am bucurat tare mult de vremea din Norvegia, și de zăpadă, așa că în vara mi-aș dori să mergem undeva la căldură pentru că, sincer, îmi e dor de zilele însorite.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!