EXCLUSIV. Roxana Ciuhulescu, din intimitatea relației de cuplu. Cum o alintă și cum o surprinde soțul ei

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 16 martie 2022, 11:54

Roxana Ciuhulescu (43 de ani) și soțul ei, Silviu Bulugioiu, sunt căsătoriți din toamna anului 2018 și au împreună un băiat, Cezar Ioan, în vârstă de 4 ani. Fosta concurentă de la “Survivor România 2022” mai are o fată, Ana Cleopatra, în vârstă de 14 ani, din fosta căsătorie cu Mihai Ivănescu.

În exclusivitate pentru Unica, Roxana Ciuhulescu a dezvăluit câteva detalii inedite din viața ei personală. Cum se înțelege vedeta de televiziune cu soțul ei, care este secretul relației lor și cum este Roxana ca mama, puteți descoperi în clipele următoare.

Cum te înțelegi cu soțul tău? Care este secretul vostru pentru o relație ideală? Cum vă alintați?

EXCLUSIV. Roxana Ciuhulescu, din intimitatea relației de cuplu. Cum o alintă și cum o surprinde soțul ei

Silviu este sufletul meu pereche, este un om minunat pe care îl iubesc din toată inima mea și mulțumesc Bunului Dumnezeu că am avut norocul să-l întâlnesc. Relația noastră este superbă, comunicăm tot timpul prin cuvinte sau gânduri, ne trezim că ne sunăm în același timp, comunicăm de multe ori și telepatic. Este singura persoana care mă striga „Iza”, de la Izabela sau mai îmi spune „Botz”, asta este porecla mea. Când vreau să-l tachinez, îl strig „Silivash”. Nu se supară, cred că deja s-a obișnuit.

Care este cea mai impresionantă surpriză pe care ți-a făcut-o soțul tău?

El mă surprinde în fiecare săptămână, oferindu-mi cel puțin un trandafir care musai, vine la „pachet” cu îmbrățișări și pupăceală. În fiecare an, de ziua mea, găsește să-mi facă tot felul de surprize, care mă lasă „mască”.

Silviu este un tip creativ și mereu surprinzător și ador acest lucru la el. Știe mereu cum să mă surprindă și să mă facă să mă simt cea mai importantă femeie din lume.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Roxana Ciuhulescu, dezvăluiri fără perdea. Ce nu știe lumea, încă, despre ea

Cum este Roxana Ciuhulescu ca mamă? Ești genul mai permisiv sau genul de părinte strict?

Înainte de toate, cred că mama trebuie să fie cel mai bun prieten al copilului ei și așa sunt și eu. Ca să-i înțeleg, uneori mă pun la mintea lor și intru în jocul lor. Nu sunt o mama strictă însă, nici nu-i las de capul lor, ei trebuie să înțeleagă când greșesc și cu blândețe, îi dojenesc. Nu sunt adepta bătăii, nu cred că așa se rezolvă lucrurile ci cu vorba bună. Slavă Cerului am și copii buni și înțeleg când greșesc că nu trebuie să repete.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Ramona Păun, prezentatoarea știrilor de la Pro TV: „Familia a crezut că fac cea mai mare greșeală!”. Ce a pățit vedeta la 18 ani

Care sunt cele mai importante sfaturi pe care le-ai dat copiilor tăi?

Să îi respecte pe ceilalți, indiferent de poziție sau statut, să-și respecte cuvâtul, să aibă grijă de tot ceea ce îi înconjoară (plante, animale sau oameni), să găsească plăcerea în tot ceea ce fac (că se joacă, fac teme, merg la școală) și să petreacă cât mai mult timp afară, în natură.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!