EXCLUSIV. Roxana Ciuhulescu, dezvăluiri fără perdea. Ce nu știe lumea, încă, despre ea

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 08 martie 2022, 13:39

Roxana Ciuhulescu (43 de ani) spune mereu lucrurilor pe nume și nu s-a ferit niciodată să vorbească deschis despre lucrurile mai delicate din viața ei.

În exclusivitate pentru Unica, vedeta supranumită “femeia cu cele mai lungi picioare din România” ne-a povestit despre experiența de neuitat de la Surivor 2022, ne-a spus care a fost cel mai dureros moment din viața ei, cum și-a câștigat primii bani și ne-a dezvăluit un detaliu despre ea pe care îl știu doar apropiații.

Cum ți s-a părut experiența “Suvivor 2022”, ai repeta-o?

EXCLUSIV. Roxana Ciuhulescu, dezvăluiri fără perdea. Ce nu știe lumea, încă, despre ea

Survivior a fost una dintre cele mai fabuloase experiențe din viața mea și dacă vârsta mea ar mai fi început cu 20+, aș fi zis DA, aș repeta-o! M-am supraevaluat, am zis că voi face față 100% acestei provocări, ignorând celelalte „detalii” precum vârsta, nașterile sau accidentările vechi.

Privind din exterior, Survivor poate nu pare atât de greu, însă foamea, frigul, dormitul pe podea, efortul fizic, insectele, soarele puternic și temperaturile acestuia, toate cumulate duc la o epuizare fizică și mentală. În rest, mi se pare incredibil cum se desfășoară și cât de palpitant este să fii acolo, supraviețuitor. Chiar dacă nu mai sunt în concurs, trăiesc intens acest show din fața televizorului. Rămân unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii și îmi doresc ca Faimoșii să meargă cât mai departe, le doresc succes!

Te-ai accidentat serios acolo. Cum ești acum, ai reușit să te refaci complet, mai ai probleme?

De când m-am întors de la Survivor, am început să fac recuperare prin fizioterapie, gimnastică medicală și masaj terapeutic. Piciorul stâng mi-a dat de „furcă” în cel mai dificil reality show din lume, lăsându-mă la greu.

Ca orice fost sportiv de performanță, am rămas cu sechele și acestea s-au acutizat în competiție. Înaintea show-ului eram aptă 100% însă, uzura mare m-a determinat să părăsesc show-ul. Interpretarea RMN-ului spune că am ligamentele încrucișate rupte, dar și meniscurile fisurate. Momentan continui cu recuperarea, fără a recurge momentan la operație.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Ce reacție au avut copiii Roxanei Ciuhulescu când au aflat că mama lor a pozat pentru „Playboy”

Daca m-aș opera acum, asta ar implica și o recuperare mult mai îndelungată și, momentan, nu sunt pregătită nici fizic și nici mental pentru o astfel de intervenție.

Medicul fizioterapeut mă ajută cu terapiile și îmi dă speranța că nu va fi nevoie de intervenție chirugicală. Însă, știu că asta nu va fi o situație a la long, și că la un moment dat, va trebui să fac operație de reconstrucție a articulației. Medicul meu, unul dintre cei mai buni ortopezi din România, mi-a atras atenția foarte clar că va trebui să mă pregătesc pentru această operație.

Cu colegii Faimoși ai avut conflicte/neînțelegeri?

În viață, nu putem să-i facem pe toți să ne iubească și ca atare, mereu vor exista simpatii și antipatii. Nu pot spune că eu personal am avut o problemă cu cineva, ba din contră, pot spune că am simpatizat cu unii dintre ei.

Din cauza faptului că nu am putut să tac și să înghit nedreptăți, mi-am atras și răutăți din partea lui Zmărăndescu sau CRBL însă, prea puțin mă interesează acest lucru. Cred că la un moment dat, viața ne dă tuturor o lecție.

Important este să învățăm ceva din ea și să nu repetăm greșelile anterioare, lucru pe care l-a înțeles și Zmărăndescu. Nu sunt un om ranchiunos, iert ușor, însă nu uit niciodată, așa sunt construită.

A existat vreun moment de cumpănă de-a lungul carierei în jurnalism și media? Ceva ce te-a făcut să iei o decizie foarte dificilă în ceea ce te privește?

Au fost momente când am zis că trebuie să spun „stop” și s-o iau de capăt, chiar dacă am avut de suferit. Alteori, am luat-o de la capăt din simplul fapt că nu mai evoluam în acel loc și simțeam că mă plafonez.

Mi-a plăcut întotdeauna să mă dezvolt, să învăț lucruri noi și să am satisfacții. Dacă ajungi să nu te mai duci cu drag la muncă, înseamnă că ceva trebuie să schimbi. Să nu-ți fie teamă s-o faci, curajoșii sunt ajutați de undeva de sus. Viața este lungă și plină de provocări care te ajută să crești și să întâlnești alți oameni. Nu mi-a fost frică de decizii și mă bucur că sunt construită așa.

Spune-ne ceva despre tine, ceva ce lumea nu știe încă.

Că sunt perfecționistă și că mereu am suferit când lucrurile nu au ieșit așa cum mi-am dorit. Este o trăsătură tare chinuitoare, m-am luptat cu ea și cu mentalul meu. Socoteala de acasă nu se potrivește întotdeauna cu cea din târg.

Care este cel mai dureros moment prin care ai trecut până acum? Dar cel mai frumos?

Cel mai dureros moment din viața mea a fost pierderea tatălui meu. Aveam doar 11 ani când tata a plecat la Ceruri. N-am acceptat niciodată acest lucru, am suferit teribil. Ani la rând m-am întrebat cum ar fi fost viața mea dacă îl aveam pe tata alături.

Tăticul meu a fost unul dintre cei mai frumoși oameni din câți există. Îl consideram stâlpul meu. Îl vedeam lângă mine mereu, învățându-mă matematică și ducându-mă la antrenamentele de baschet. Tata avea doar 37 ani când s-a stins, iar pierderea lui a fost primul meu mare contact cu realitatea dură a vieții. Foarte greu pentru un copil de 11 ani.

Am avut totuși norocul să am cel mai minunat frate din lume, care s-a străduit să aibă grijă de mine și să suplinească lipsa tatălui. Felix este mai mare ca mine cu 6 ani și chiar și acum, când suntem adulți, el are în continuare grijă de mine.

Cele mai frumoase și emoționante momente au fost nașterile copiilor mei, Cleopatra și Cezar. Nu cred că există vreun moment mai frumos în viața unei femei decât nașterea pruncului. Ființele aceste atât de mici și delicate, îți schimbă complet lumea și te fac să devii cea mai importantă ființă din lume. Aș mai face încă un copil, dacă aș ști că fizicul îmi mai permite.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Cum îmbină Lavinia Petrea viața personală cu cea profesională. „Soțul meu mă susține enorm”

La ce vârstă ți-ai câștigat primiii bani? Care a fost primul loc de muncă?

Primii bani i-am făcut din sport, din handbal, pe când încă eram un copil. Aveam prime de joc ce mă stimulau să lupt mai departe, să fiu cea mai bună, să fiu independentă.

Când am devenit majoră, mi-am luat viața în mâini și imediat după Bacalaureat, m-am angajat. În paralel, m-am ocupat și de studii, am urmat facultatea, am luat licența și am mai făcut diferite cursuri de perfecționare.

Niciodată n-am investit în haine, încălțăminte, poșete sau bijuterii, însă mereu am investit în educație. Mi-am plătit singură o grămadă de cursuri care să mă ajute pe plan profesional.

Regrete ai? Ai schimba ceva din trecutul tău?

Am și regrete, dar cum nu pot da timpul înapoi, am făcut pace cu ele. Am învățat din greșelile mele și am încercat să nu le repet. Oricum, întotdeauna sunt prostii noi de făcut. ☺) Nu sunt perfectă și nici nu mi-a dori să fiu.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!