Harry Styles vorbește despre scenele incendiare de sex din următorul său film: „Nu am mai făcut asta înainte. Cel puțin nu filmat”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 05 aprilie 2022, 15:31

Harry Styles a vorbit deschis despre scenele intense de sex pe care a trebuit să le filmeze pentru noile sale filme.

Harry Styles a devenit cunoscut în cadrul trupei One Direction, iar ulterior a devenit cunoscut pe cont propriu cu piese precum „Sign of the Times” și „Watermelon Sugar”.

Artistul este însă pasionat și de actorie, astfel încât a jucat în filme precum „Dunkirk” și „The Eternals”, iar acum are alte două proiecte în lucru. Este vorba despre „My Policeman”, unde joacă alături de Emma Corrin și David Dawson, respectiv „Don’t Worry Darling”, unde joacă alături de Florence Pugh și Gemma Chan.

Harry Styles vorbește despre scenele incendiare de sex din următorul său film: „Nu am mai făcut asta înainte. Cel puțin nu filmat”

Ambele filme cuprind scene de sex intense, potrivit dezvăluirilor din mass media. În „My Policeman”, Harry Styles apare în scene de sex gay, cu nuditate. O sursă a spus: „Nu vor fi lăsate multe lucruri la nivelul imaginației”.

Citește și: Justin Bieber, cea mai neinspirată ținută de la gala premiilor Grammy

Citește și: Will Smith, probleme pe plan profesional după răbufnirea de la Oscaruri: „Afacerile cu el sunt riscante acum”

Citește și: Cum arată meniul zilnic al cântăreței Adele

Citește și: DJ-ul Tiesto, care vine în vară la SAGA Festival, și soția lui, modelul Annika Verwest, așteaptă cel de-al doilea copil

Pe de altă parte, „Don’t Worry Darling” conține o scenă de sex între personajul lui Harry Styles și cel al lui Florence Pugh, care se concentrează pe plăcerea feminină. Regizoarea acestui film, Olivia Wilde, a spus că prin această scenă vrea să îi facă pe privitorii filmului să „realizeze că rareori văd dorința flămândă a unei femei” pe ecran, și „mai ales acest tip de plăcere feminină”.

În cadrul unui interviu oferit pentru Capital’s Breakfast Show, Harry Styles a fost întrebat dacă spectatorii vor putea să urmărească cele două filme cu părinții prin preajmă. Harry Styles a răspuns, citat de Pop Buzz: „Nu știu dacă vreunul dintre ele ar putea fi vizionate cu părinții, ar trebui să fac alt film”.

El a vorbit și despre cum a reușit să filmeze aceste scene fără să se simtă ciudat. „Ce pot să spun, bazat pe experiența mea, este că am fost foarte norocos să am o relație bazată pe încredere cu oamenii cu care am lucrat, iar asta a fost prioritatea”, a recunoscut el. „Totul s-a discutat înainte și a fost foarte ok […]”. Harry Styles a mai adăugat: „Nu am mai făcut asta înainte. Cel puțin nu filmat”.

Foto – Facebook, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!