Jessie J a dezvăluit motivul pentru care poartă întotdeauna doar pantaloni cu talie înaltă

De Unica.ro pe
Într-un mesaj emoționant pe Instagram, Jessie J le-a dezvăluit fanilor ei adevăratul motiv pentru care poartă mereu doar pantaloni cu talie înaltă. Aproape jumătate de milion de oameni au apreciat mesajul cântăreței, mulți transmitându-i ulterior cuvinte de încurajare. 

De ce poartă Jessie J doar pantaloni cu talie înaltă

La 31 de ani, Jessie J este una dintre cele mai apreciate cântărețe din lume. După ce, la sfârșitul lui 2018, artista a dezvăluit publicului că nu poate avea copii niciodată, în mod natural, din cauza unor probleme de sănătate, fanii i-au trimis mii de mesaje de încurajare. Vestea pe care vedeta le-o dezvăluia fanilor săi venea atunci la doar câteva luni de la începutul relației ei cu actorul Channing Tatum (39 ani), drept urmare asta i-a impresionat pe mulți.

Acum, la jumătate de an de la dezvăluirea legată de copii, Jessie J a mai mărturisit ceva – adevăratul motiv pentru care poartă mereu doar pantaloni cu talie înaltă. Artista a publicat pe Instagram fotografia de mai jos, însoțită de mesajul în care explică tot.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on

„Da, tatuajul meu înseamnă – nu te pierde în calea spre succes. Da, sunt versurile mele. Da, eu le-am scris. Da, tatuajul este scris greșit. Da, l-am făcut în Essex. Da, aveam doar 18 ani. Da, acesta e motivul pentru care port mereu doar haine cu talie înaltă”.

Tatuajul pe care care Jessie J îl are pe șold este scris incorect – forma corectă a expresiei “don’t loose who you are” este “don’t lose who you are”. Se pare că artista s-a săturat să fie judecată de către toată lumea, din diverse motive, drept urmare a ajuns la concluzia că mai bine le spune ea însăși oamenilor adevărul.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro