Jennifer Coolidge, mama lui Stifler din „American Pie”: „M-am culcat cu 200 de bărbați după rolul din acel film”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 august 2022, 11:30

Actrița Jennifer Coolidge (60 de ani) a mărturisit că s-a culcat cu 200 de bărbați după ce a apărut în filmul “American Pie”, unde a interpretat-o pe mama lui Stifler.

M-a ajutat mult rolul de mama sexy din “American Pie” și am avut parte de multă activitate pe plan sexual datorită apariției mele în acel film. Mi-a adus atât de multe beneficii filmul. Altfel nu ar fi trecut prin patul meu vreo 200 de oameni. Probabil am primit atenție pentru că oamenii se gândeau la mine ca la mama lui Stifler sau ca al femeia din „Legally Blonde” – a recunoscut Jennifer, într-un interviu pentru Variety, notează usmagazine.com.

Acțiunea comediei “American Pie”, din 1999, se concentrează în jurul unui grup de băieți adolescenți – Jim (Jason Biggs), Oz (Chris Klein), Kevin (Thomas Ian Nicholas) Finch (Eddie Kaye Thomas) și Stifler (Seann William Scott) care fac un pact să-și piardă virginitatea în noaptea balului de absolvire a liceului. În timp ce personajele își încearcă norocul cu colegele lor de clasă – Michelle (Alyson Hannigan), Vicky (Tara Reid) și Heather (Mena Suvari) -, Finch ajunge să fie sedus de mama lui Stifler.

Jennifer avea doar 38 de ani când a fost lansat filmul, dar era de multă vreme considerată ca sclipitoare, controversată și de vârstă mijlocie.

Actrița Jennifer Coolidge: "M-am culcat cu 200 de bărbați după rolul din American Pie"

Întotdeauna am părut bătrână pentru vârsta mea. Am cumpărat o cutie de bere când aveam 11 ani cu peruca vecinului meu – a precizat actrița.

După “American Pie”, Jennifer Coolidge a avut mai multe relații cu bărbați mai tineri ca ea.

Am ieșit cu bărbați mai tineri după “American Pie”. Și am avut relații cu bărbați mai tineri în următorii 10 – 15 ani. – a spus ea la acea vreme.

Citeşte și: Roxana Hulpe, de la Știrile Pro TV, s-a logodit cu iubitul ei. „Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul!”

Citeşte şi: Maria Constantin și Robert Stoica se căsătoresc! „Am fost cerută!”

Citeşte şi: Nicole Cherry, prietenie specială cu J Balvin. Ce a făcut recent artistul

Citeşte şi: Chrissy Teigen, însărcinată din nou, la aproape 2 ani de la pierderea celui de-al treilea copil

Actrița a mai dezvăluit că a fost și cu bărbați care se cunoșteau între ei. Ea obișnuia să le spună că are o soră geamănă:

Am plecat într-o vacanță și am dat peste doi tipi care erau prieteni. Le-am spus că am o soră geamănă și am ieșit cu amândoi.

Jennifer Coolidge a reluat rolul care a făcut-o celebră și în celelalte producții –„American Pie 2” (2001), „American Wedding” (2003) și „American Reunion” (2012). Au urmat apoi aparițiile sale în „Legally Blonde”, „A Cinderella Story”, “The White Lotus”, dar și în serialul „Friends”.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!