Artiştii plâng moartea lui Jean Constatin

De Cristina Popa pe

Alexandru Arşinel, Maia Morgenstern, Stela Popescu, George Mihăiţă şi Ştefan Bănică jr. sunt doar câteva dintre personalităţile teatrului şi filmului românesc care, prin diverse…
… căi mediatice şi-au exprimat public regretul cu privire la moartea îndrăgitului actor Jean Constantin.

Mai mult, pe lângă frumosele cuvinte rostite de foştii colegi de breaslă şi de prieteni, şi-au găsit loc şi gândurile preşedintelui Traian Băsescu, impresionat şi el de trecerea în nefiinţă a lui… Patraulea.

Alexandru Arşinel

„A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei… o mare personalitate, un actor extraordinar, iubit de marele public. A fost un om care nu a adus decât zâmbetul pe buzele spectatorilor.”

Sebastian Papaiani

„Ne ducem şi nu ne ia locul nimeni, mai ales lui Jean, Jean cel de neînlocuit… Nu poţi să nu lăcrimezi pentru un om care ţi-a fost apropiat, lângă care ai respirat, lângă care ai jucat.”

Ştefan Bănică jr.

„Pe Jean Constantin îl ştiu de când m-am născut. Cred că Jean o să rămână mereu o figură inconfundabilă. A avut un haz nebun. Să încercăm să nu uităm, aşa cum facem de obicei cu valorile noastre.”

Ion Dichiseanu

„Cuvintele sunt prea sărace. Avea har, nu se poate descrie, era unicat. Am pierdut poate cel mai mare actor de comedie pe care l-a avut ţara românească. El era capabil să facă din «urât», «frumos».

Maia Morgenstern

„Dispariţia lui Jean Constantin este o pierdere imensă pentru teatrul de revistă, pentru teatrul şi filmul românesc în general, pentru întreaga suflare artistică de la noi din ţară. Jean Constantin era un izvor nesecat de bună dispoziţe”.

Stela Popescu

„Îmi pare teribil de rău. Este o veste care te cutremură, cu atât mai mult cu cât până în ultima clipă a jucat, până în ultima clipă s-a bucurat de succes, şi dintr-o dată, într-o dimineaţă… A avut şi o viaţă plină, probabil nu i-a mai rezistat inima.Un om aşa de înzestrat ca el e păcat că s-a stins aşa de repede. Dumnezeu să-l odihnească!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2