Cura cu pepene roșu pe care Ioana Ginghină o ține în fiecare vară

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 iulie 2022, 10:48

Ioana Ginghină are o siluetă de invidiat, iar asta se datorează stilului său de viață sănătos. Actrița este mereu atentă la ce mănâncă, iar în fiecare vară, timp de zece zile, ține o cură cu pepene verde.

Ioana Ginghină este adepta unui stil de viață sănătos, bazat pe sport și alimente care o ajută să-și mențină silueta impecabilă și să aibă energie. În plus, de câțiva ani, în fiecare vară, actrița apelează la cura cu pepene verde.

Iar sunt la dieta cu pepene! Timp de zece zile încerc să mănânc doar pepene roșu. Mănânc pepene cât pot, nu mă abțin. Ieri, de exemplu, am mâncat o felie dimineața, apoi am plecat de acasă și n-am mai mâncat nimic, că nu poți pleca în oraș cu pepenele după tine, în geantă, și apoi seara am mai mâncat o felie. Ah, și înainte de culcare am mai mâncat o felie, a mărturisit Ioana Ginghină în mediul online, potrivit spynews.ro.

Ioana Ginghină mănâncă doar pepene roșu timp de zece zile

Actrița a mai spus că ține această cură timp de zece zile.

Cura cu pepene roșu pe care Ioana Ginghină o ține în fiecare varăIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Citește și: S-au cunoscut la o înmormântare, dar nu asta e motivul pentru care le este judecată relația

Bărbatul care şi-a părăsit soţia pentru o refugiată ucraineană a demisionat ca să aibă grijă de ea, după ce aceasta a orbit parțial

Cum și-a ajutat Raluca Moianu fiica să treacă peste decesul tatălui

Ionica Adriana, poveste impresionantă de viață. Cum a ajuns dintr-un orfelinat din Cluj-Napoca pe scenele teatrelor din Londra

De regulă, țin cura asta cu pepene roșu timp de 10 zile, dar acum n-o să pot. De multe ori am ținut dieta cu lichide și eram foarte energică. Mă trezeam la ora șase și totul era în regulă. Efectiv îți strălucesc ochii, îți strălucește pielea, a mai dezvăluit ea.

În vârstă de 44 de ani, actrița are o greutate 55-56 de kilograme și înălțimea de 1,65 m. De-a lungul vremii, aceasta a mărturisit că are grijă să nu facă excese alimentare, să nu mănânce după ora 18:00, să nu ronțăie nimic între mese și să nu aibă dulciuri în casă. În schimb, face zilnic sport.

Sursă foto: Instagram

Vezi şi dulceață de pepene – cum se prepară pentru a păstra savoarea!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!