Bărbatul care şi-a părăsit soţia pentru o refugiată ucraineană a demisionat ca să aibă grijă de ea, după ce aceasta a orbit parțial

De Unica.ro, pe

Povestea lui Tony Garnett (29 de ani) a ajuns virală pe internet în mai 2022, după ce tânărul și-a părăsit soția pentru o refugiată ucraineană pe care o primise în gazdă.

Sofia Karkadim (22 ani) a ajuns în casa familiei din West Yorkshire, după ce a fugit din Liov, Ucraina. Câteva zile mai târziu, Tony şi-a anunțat soția că vrea să divorțeze, pentru că s-a îndrăgostit de tânăra refugiată.

„Așa m-a răsplătit Sofia pentru că i-am dat o casă. Ea și-a pus ochii pe Tony de la început, a decis că îl vrea și l-a luat. Nu i-a păsat de dezastrul lăsat în urmă”, declara, la acea vreme, Lorna Garnett (28 ani), soția lui Tony, pentru The Sun. După o relație de 10 ani și 2 copii, bărbatul o părăsea pentru o femeie pe care o cunoscuse de doar 10 zile.

Tony Garnett si Sofia Karkadim indragostiti

Acum, aproape două luni mai târziu, după ce a renunțat la familia lui pentru a putea avea o relație cu refugiata, Tony a trebuit să renunțe și la locul său de muncă pentru ea.

Citește și – Iulia Vântur, prima declarație după ce s-a scris că ea și actorul Salman Khan s-ar fi despărțit

Citește și – Inna, de urgență la spital. Ce a pățit artista

Citește și – Lidia Buble, de nerecunoscut în vacanță în Grecia. „Am crezut că erai Cristina Ich”

Citește și – Ștefan Stan, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa: „Tatăl meu o bătea pe mama”

Se pare că, pe drumul său din Ucraina spre vestul Europei, Sofia s-a ales cu o infecție la ochi și a orbit parțial. Ea ar fi fost operată și urmează un tratament de lungă durată, iar până la însănătoșire are nevoie de ajutor, pe tot parcursul zilei. Iubitul ei, Tony, i-a devenit asistent personal.

„Oamenii o descriu ca pe un răufăcător care a venit în Marea Britanie şi a furat un britanic. Nimic nu-i adevărat. A fost o decizie reciprocă”, a spus el pentru Metro.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!