Lidia Buble, de nerecunoscut în vacanță în Grecia. „Am crezut că erai Cristina Ich”

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, Lidia Buble (29 de ani) a publicat mai multe fotografii surprinse în vacanță în Grecia. Solista a fost confundată de urmăritori cu Selena Gomez (29 de ani) și Cristina Ich (35 de ani). Imaginile în GALERIA FOTO de mai jos!

Lidia Buble, de nerecunoscut în vacanță în Grecia. „Am crezut că erai Cristina Ich”

„Să nu te recunosc..!”; „N-ai cum! Prea frumoasă transformarea!”; „Ești minunată așa! Să nu îți mai schimbi look-ul!”; „În prima poză am crezut că era Selena Gomez”; „Îngerul iubirii și al fericirii, fermecătoare!”; „Ești o zeiță a frumuseții!”; „Prima dată am crezut că erai Cristina Ich”; „Seducătoare!”; „Frumoasă foc!”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile urmăritorilor artistei.

„Mănânc sănătos. Am introdus foarte multe salate în alimentație, consum foarte puțină carne la care adaug zilnic câteva ore de sport. Îmi iau în fiecare zi aportul de energie din micul dejun. Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei. Pe lângă hidratarea zilnică, cu multă apă, am o alimentație sănătoasă. Consum multe salate, fructe, dar și carne”, declara solista în trecut.

Totodată, Lidia este adepta tratamentelor de remodelare corporală precum terapiile anticelulitice și masajul cu bețe de bambus. Cântăreața are un stil de viață activ, întotdeauna pe fugă, între concerte, filmări și evenimente.

Lidia Buble, de nerecunoscut în vacanță în Grecia. „Am crezut că erai Cristina Ich”

Lidia a terminat Colegiul Național Sportiv „Cetate” Deva, apoi s-a înscris la Facultatea de Educație Fizică și Sport, pe care a și absolvit-o după trei ani.

„Am făcut atletism și gimnastică aerobică, dar mai mult atletism. Niciodată nu m-am gândit: «Eu când o să fiu mare, îmi doresc să fiu cântăreață». Eram convinsă că ori voi fi o antrenoare de sport, ori îmi doream să fiu hairstylist, îmi plăcea foarte tare. Cântam în biserică și la școală, doar atât”, povestea Lidia în 2018.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum arată Lidia Buble nemachiată? Rareori se fotografiază așa

Citește și: Cât costă mașina pe care o conduce Lidia Buble? A primit-o cadou de la fostul iubit, Răzvan Simion

Citește și: Lidia Buble, primele declarații despre despărțirea de actorul Harlys Becerra

Citește și: Lidia Buble, probleme de sănătate după „Asia Express”. Ce a pățit artista

Lidia Buble a ajuns cântăreață din întâmplare

Lidia a crescut într-o familie numeroasă, alături de alți 10 frați și surori. Solista are 4 surori, Daniela, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei.

„La Deva am început cu tata în cimitir, la gropi. Am fost o fire independentă de mică, nu puteam să le cer alor mei, cu 11 copii, bani. Am zis că încep să muncesc, să fac bănuții mei. Făceam 100 de lei pe zi. Apoi am fost femeie de serviciu la tipografie, toată vara. Am fost iar femeie de serviciu într-o cafenea la mall în Deva. După am lucrat la un solar. În București, primul job a fost de bonă. Apoi am fost ajutor de manager de vânzări auto. Apoi m-am împrietenit cu o fată care își dorea să ajungă cântăreață”, a povestit Lidia Buble în emisiunea online „Duet cu Alexandra”.

„Noi acasă am crescut fără televizor, nu știam artiști din România, știam muzica noastră de la biserică. În București iar n-am avut timp de televizor, trebuia să muncesc să mă întrețin. Nu știam cine e Adi Sînă. Am mers, nu știu cât de impresionat a fost de prietena mea, dar m-a întrebat așa în derâdere dacă știu să cânt la fel de bine ca prietena mea. «Dragă, știu să cânt poate mai bine decât tine.» I-am fredonat ceva și a zis că Dumnezeu m-a trimis, pentru că el avea o piesă pentru care căuta voce de foarte mult timp. Adi a insistat foarte mult. De tata (n.red.: pastorul Viorel Buble) îmi era frică”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!