Cum și-a ajutat Raluca Moianu fiica să treacă peste decesul tatălui

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 25 mai 2022, 14:07

În 2018, Raluca Moianu și-a pierdut soțul, comentatorul sportiv Marian Ancuța, după ce acesta a pierdut lupta cu cancerul. Raluca are o fată cu răposatul soț, Mara Ilinca (16 ani). Prezentatoarea de televiziune a explicat în cadrul unui interviu cum și-a ajutat fiica să treacă peste moartea tatălui și să depășească acel episod extrem de dificil din viața ei.

Raluca spune că după decesul soțului, ea a realizat că este singurul stâlp al Marei și a decis că trebuie să o ajute să-și găsească liniștea și echilibrul mental. Prezentatoarea s-a oferit să ducă fata la un psiholog, dar Mara i-a spus că nu are nevoie de ajutor specializat, ci doar de mama ei.

Este nevoie să vorbești cu copilul tău. Și e nevoie să vezi dacă are nevoie de sprijin din partea unui specialist. După ce a murit Mario eu am stat de vorbă cu Mara mult. Și am întrebat-o, uite hai să mergem să vedem un psiholog, ea nu a vrut și n-am vrut s-o oblig.

Iar eu nu sunt un părinte care s-o oblige. Ea mi-a spus, mama, în acest moment eu n-am nevoie decât de tine. A simțit că a fost prea multă presiune, prea multă mediatizare, prea multă lume în casa noastră. Acesta este motivul pentru care nu vrea să apară, să fie văzută. A simțit că a fost prea mult –  a spus Raluca Moianu, pentru ego.ro.

Citeşte şi: Raluca Moianu, despre moartea soţului: „Nu am fost în depresie. Mi-am făcut bagajele şi am plecat în America de Sud“

Citeşte şi: Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, de urgență la spital în urma uni AVC

Citeşte şi: De ce nu se căsătoresc Lili Sandu și Silviu Țolu. Cuplul este logodit din mai 2019

Citeşte şi: Gina Chirilă, despre cariera de model: „Mi s-a întâmplat să fiu abuzată, dar nu fizic”

Raluca Moianu a mai dezvăluit că folosește o aplicație prin care își monitorizează fiica. Prezentatoarea TV a obișnuit acordul fiicei ei pentru a folosi acea aplicație.

Cum și-a ajutat Raluca Moianu fiica să treacă peste decesul tatălui

Eu am reușit să o conving pe fiica mea să mă lase să instalez pe telefonul ei aplicația aceea, Find my family. Să știu exact unde e, dar în secunda în care i-am propus să pun pe telefonul ei acest tip de aplicație, mi-a zis Dar ce, vrei să mă controlezi? Răspunsul meu a fost da, dar nu în sensul pe care tu ți-l imaginezi. Uite, facem altfel, dispar eu o zi, două, o lună, ce zici? Vrei să știi unde sunt? Nu o să te îngrijorezi dacă vii acasă și nu mă mai găsești? – a adăugat Raluca Moianu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!