Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, de urgență la spital în urma unui AVC

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 25 mai 2022, 10:55

Tatăl lui Meghan Markle (40 de ani), Thomas Markle, a fost internat de urgență după ce i s-a făcut rău în timp ce vorbea la telefon cu sora mai mare a lui Meghan, Samantha (57 de ani). Bărbatul, în vârstă de 77 de ani este suspectat că a suferit un accident vascular cerebral major, în urma căruia are dificultăți de vorbire, notează Daily Mail. Thomas Markle a fost dus la un spital din Chula Vista, California, marți seara, în jurul orei 21:30, ora locală. El a fost însoțit de Samantha și de fratele ei și al lui Meghan, Thomas Jr. (55 de ani).

Citeşte şi: Meghan Markle, criticată de tatăl său după apariția în „The Ellen DeGeneres Show”

Smanatha Markle o acuză pe sora mai mică, ducesa de Sussex, pentru agravarea stării de sănătate a tatălui ei.

„Tatăl meu se recuperează în spital. Cerem intimitate pentru familie, pentru sănătatea și bunăstarea lui. Are nevoie doar de pace și odihnă. A trebuit să treacă prin multe în ultimii ani, iar asta datorită disprețului surorii mele. Acest lucru este de neiertat”, a declarat Samantha pentru Daily Mail.

Thomas Markle ar fi trebuit să se prezinte la Jubielul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a peste o săptămână, unde vor fi prezenți și Meghan Markle și Prințul Harry. Thomas nu a participat nici la nunta fiicei lui, Meghan, din 2018, din cauza unor probleme cu inima.

Citeşte şi: Prințul Harry, jignit de tatăl lui Meghan Markle: „Cred că e un idiot”

Tatăl lui Meghan are de mulți ani probleme cu tensiunea, iar în ultima vreme doctorii i-au interzis să mai fumeze și i-au recomandat să-și schimbe dieta, dar Thomas Markle le-a ignorant sfaturile.

O sursă apropiată familiei Markle a declarat că nimeni nu se așteaptă ca Meghan să-și viziteze tatăl în spital. Cei doi nu-și mai vorbesc de dinaintea nunții ei cu Prințul Harry.

Foto – Twitter / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!