„Grey’s Anatomy”: Cum arată Jessica Capshaw pe covorul roşu

De Erika Chivu pe

Ne-am obişnuit să o vedem în halatul de doctor care nu îi vine deloc rău, dar Jessica Capshaw din „Grey’s Anatomy” este foarte frumoasă şi pe covorul roşu.
Superba Jessica Capshaw, cea care joacă rolul pediatrei Arizona în „Grey’s Anatomy”, a fost ieri la un eveniment monden împreună cu fiul ei de cinci ani. Băieţelul nu se simte prea bine în faţa camerelor foto, dar mama lui pare să se fi născut pentru showbiz. Jessica are o siluetă impecabilă, deşi a născut trei copii, iar zâmbetul ei de milioane şi gropiţele adorabile îi dau un aer de puştoaică. Îţi vine să crezi că are 36 de ani?
Jassica Capshaw este fiica vitregă a lui Steven Spielberg, însă nu a plănuit de la început o carieră în actorie. Mai întâi a obţinut o diplomă în literatură engleză la faimoasa universitate Harvard şi abia apoi a luat lecţii de actorie la Londra.Şi-a început cariera în 1999, cu o apariţie scurtă în serialul „E.R.”, dar a dat lovitura în 2009, odată cu apariţia în „Grey’s Anatomy”.
Dacă personajul, Arizona, preferă femeile, Jessica este căsătorită din 2004 şi foarte îndrăgostită de soţul ei, cu care are trei copii, un băiat şi două fetiţe.
jessica capshaw
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO