Gerard Pique ar fi prezentat-o pe amantă părinților. Cum au reacționat aceștia

De Unica.ro, pe

Gerard Pique (35 de ani) ar fi înșelat-o pe Shakira (45 de ani) cu o studentă numită Clara Chia Marti (23 de ani), pe care a cunoscut-o într-un club. Tânăra ar fi prietenă cu soția unuia dintre colegii fotbalistului de la FC Barcelona.

Gerard Pique ar fi prezentat-o pe amantă părinților. Cum au reacționat aceștia

Gerard și Shakira au format un cuplu timp de 11 ani și împreună au doi fii, Milan Piqué Mebarak (9 ani) și Sasha Piqué Mebarak (7 ani). Recent, sportivul ar fi prezentat-o pe amantă părinților lui.

Potrivit presei argentiniene, citată de Digi Sport, părinții lui Pique nu au fost încântați de întâlnire. Aceștia i-ar fi transmis fundașului că nu-și doresc decât o singură femeie în casa lor și că aceea este Shakira. 

Shakira Gerard PiqueIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

În ciuda informațiilor apărute în presă, fostul cumnat al artistei a declarat că principalul motiv al despărțirii ar fi fost banii.

„O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. (…) Acum 3 ani, pandemia și criza mondială au creat noi probleme și ceva s-a întâmplat. Acela a fost momentul-cheie al relației lor. Au decis să aibă o relație deschisă. Înțelegerea a fost la modul: «Tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau», dar în public rămânem un cuplu”, a explicat și jurnalistul Jose Antonio Aviles, citat de Marca.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum a fost poreclită Shakira de prietenii lui Gerard Pique

Citește și: Shakira și Gerard Pique, împreună în Cehia după anunțul că s-au despărțit

Citește și: Shakira și Gerard Pique, decizie surprinzătoare după despărțire

Citește și: Shakira, acuzată că a înșelat. Solista și fotbalistul Gerard Pique s-au despărțit după 11 ani de relație

De ce nu s-au căsătorit?

„Ca să fiu sinceră, căsătoria mă sperie. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe prietena lui. Vreau să îl țin mereu în priză. Vreau ca el să creadă că orice este posibil în funcție de comportamentul lui”, declara în trecut artista, pentru Latin Times.

„Niciodată nu am fost un cuplu tradițional. Nu avem un acord scris prin care ne împărțim treburile casnice. Dar amândoi suntem părinți dedicați și încercăm să ne sprijinim reciproc. Nu știm cum să facem altfel lucrurile. Uneori e greu când unul dintre noi nu își poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reușim să ne sunăm prin Facetime așa că suntem tot timpul conectați și acest lucru ajută foarte mult”, mai spunea atunci.

Atât Shakira, cât și Gerard sunt născuți pe data de 2 februarie, însă la 10 ani diferență. Shakira a împlinit anul acesta 45 de ani, în timp ce Pique a împlinit 35. Perechea s-a cunoscut în 2010, la filmările videoclipului artistei, „Waka Waka”, piesă care a fost imnul Campionatului Mondial de Fotbal din acel an, câștigată de Spania, pentru care a jucat și Pique. Artista și sportivul și-au confirmat relația anul următor, în 2011.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram; Univisión

Surse: tn.com.ar; semana.es

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!