Shakira și Gerard Pique, împreună în Cehia după anunțul că s-au despărțit

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 iunie 2022, 17:19

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) au fost împreună în Republica Cehă după ce, într-o declarație de presă comună, și-au confirmat separarea.

Shakira și Gerard Pique, împreună în Cehia după anunțul că s-au despărțit

„Cu regret vă anunțăm că ne-am despărțit. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim”, a transmis fostul cuplu.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Shakira și Pique au fost fotografiați împreună în mașină, plecând din locuința lor din Barcelona, chiar înainte să-și confirme despărțirea.

Shakira și Gerard Pique, împreună în Cehia după anunțul că s-au despărțit

Ulterior, la doar o zi după anunț, Shakira și Pique au mers alături de fiii lor, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani), în Republica Cehă, unde unul dintre băieți a participat în cadrul celui mai mare turneu de baseball din Europa pentru copii cu vârste sub 10 ani.

Care a fost motivul despărțirii?

Potrivit El Periodico, artista l-ar fi prins pe fotbalist cu o altă femeie. De câteva săptămâni, Pique ar locui singur într-un apartament în care „petrece zi și noapte și se dezlănțuie cu colegii de club”.

„E o blondă de 20 de ani, studentă, lucrează ca hostess în Barcelona”, mai relatează jurnaliștii spanioli.

Cea mai recentă piesă a Shakirei conține versuri care fac referire la infidelitate. „Ca să te completez, m-am sfărâmat în bucățele. Lumea m-a avertizat, dar nu am băgat-o în seamă / Am realizat că ești fals, asta e picătura care a umplut paharul / Nu-mi spune mie că îți pare rău / Poate pare că ești sincer, dar eu te cunosc și știu că minți”, redau versurile piesei „Te Felicito”.

Atât Shakira, cât și Gerard sunt născuți pe data de 2 februarie, însă la 10 ani diferență. Shakira a împlinit anul acesta 45 de ani, în timp ce Pique a împlinit 35. Perechea s-a cunoscut în 2010, la filmările videoclipului artistei, „Waka Waka”, piesă care a fost imnul Campionatului Mondial de Fotbal din acel an. Artista și sportivul și-au confirmat relația anul următor, în 2011.

De ce nu s-au căsătorit?

„Ca să fiu sinceră, căsătoria mă sperie. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe prietena lui. Vreau să îl țin mereu în priză. Vreau ca el să creadă că orice este posibil în funcție de comportamentul lui”, declara în trecut artista, pentru Latin Times.

„Niciodată nu am fost un cuplu tradițional. Nu avem un acord scris prin care ne împărțim treburile casnice. Dar amândoi suntem părinți dedicați și încercăm să ne sprijinim reciproc. Nu știm cum să facem altfel lucrurile. Uneori e greu când unul dintre noi nu își poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reușim să ne sunăm prin Facetime așa că suntem tot timpul conectați și acest lucru ajută foarte mult”, mai spunea atunci.

Foto: Instagram: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!