Fiul Mădălinei Manole, Petru Jr., a împlinit 12 ani. De ce nu ține legătura cu unchiul său, fratele regretatei artiste

De Unica.ro, pe

Fiul Mădălinei Manole (n. 1967 – d. 2010), Petru Jr., a împlinit de curând 12 ani. După decesul solistei din iulie 2010, Petru Jr. nu a mai ținut legătura nici cu bunicii lui, părinții Mădălinei, nici cu unchiul lui, fratele artistei, Marian Manole (52 de ani). Eugenia Manole s-a stins din viață în martie 2017, iar soțul ei, Ion, în septembrie 2020.

Fiul Mădălinei Manole, Petru Jr., a împlinit 12 ani. De ce nu ține legătura cu unchiul său, fratele regretatei artiste

„E foarte greu să uit fața părinților mei pe patul de moarte. Mi-au murit în brațe!”, mărturisea Marian în decembrie 2020, pentru Click!. Petru Mircea, soțul Mădălinei și tatăl lui Petru Jr., nu i-a dat niciun semn și niciun mesaj de condoleanțe lui Marian, nici după moartea mamei, nici după moartea tatălui.

Marian și-a dorit să-i ofere nepotului său un cadou cu ocazia aniversării sale de 12 ani. Cu toate acestea, Petru Mircea refuză să-i vorbească. „Am rugat un văr să-l sune! Eu sunt blocat [pe telefon]. Să-l roage să ne primească și pe noi câteva minute duminică [8 iunie], să-i dăm cadourile lui Petru Jr., nepotul meu și vărul lui Mihai [fiul lui Marian].

Mădălina ManoleIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Aștept răspuns! Dar nu cred că acceptă! Acum două luni, când am fost la Otopeni, era plin de ură și venin! Mi-a interzis să mai calc pe acolo! Mi-a vorbit urât, atunci, la poartă!”, a declarat Marian Manole pentru Click!.

În cele din urmă, Marian i-a urat „La mulți ani!” nepotului său pe Facebook. În dreptul unui filmuleț, Marian a scris: „La mulți ani, băiatului Mădălinei, nepotul meu, Petru Junior, care astăzi [8 iunie] împlinește 12 ani! Îi urez să fie sănătos, să crească mare și frumos, ca mama lui, și toate visele să i se îndeplinească! La mulți ani, Petru!”.

Biletul de adio al Mădălinei Manole

„Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos și curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare și minunat dar, copilașul nostru, – cei mai buni și sacrificați părinți din lume, – frate drag, nepoți dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu!

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a, flatată sau deranjată că Prințul Harry și Meghan Markle și-au numit fiica după ea?

Kanye West formează un cuplu cu modelul Irina Shayk după divorțul de Kim Kardashian

Ce pofte are Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii. „Mulțumesc, bebelușule!”

Nu le merit, nu știu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos!!! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte și astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața mea! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu.

Voi toți mă iubiți și mi-ați arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și, totuși, eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața! Așa gândesc eu, așa trebuie!!! Cum să închei rândurile astea??? Cum??? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toți dar și la ce să fac să nu mai fiu! Pui mic să rămână o perioadă la Botoșani, cu mama și tata!

Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poți! Nu uita de banii de la BRD!!! În cont euro!!! Și ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Și să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui!

Nu mă judecați, nu vă judecați dragii mei părinți și frate, mergeți înainte de dragul copilului nostru și de dragul lui Mihăiță, vă implor!!! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru Pui mic (școli) și … pentru Mihăiță, Marian, Mihaela”, a fost biletul de adio al artistei.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!