Ce pofte are Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii. „Mulțumesc, bebelușule!”

De Unica.ro, pe

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) și Dani Oțil (40 de ani) vor deveni părinți pentru prima oară anul acesta. Perechea s-a căsătorit pe 15 mai 2021 și va avea un fiu. Recent, în mediul online, Gabriela a dezvăluit ce pofte are în timpul sarcinii, dar și ce efecte nedorite au avut acestea. Pe timpul sarcinii, Gabrielei îi este interzis să facă mișcare.

„În prima lună a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greață specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu și mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpșuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere.

Nutriționistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc. Nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrășat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicție cu care mi-a fost destul de greu să mă obișnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, spunea Gabriela în martie 2021.

Ce pofte are Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii. „Mulțumesc, bebelușule!”

Ce pofte are Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii. „Mulțumesc, bebelușule!”

„Uite cum, în loc să-mi iau niște gogoși să mănânc, astăzi sunt pe sucuri, pentru că cineva [mută telefonul către burtică], nu zic cine, ieri a poftit la chipsuri picante și, ce credeți, eu nu mănânc picant. Așadar, fierea mea nu a fost pregătită pentru o cutie întreagă de chipsuri, deci astăzi [doar] sucuri. Mulțumesc, bebelușule!”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Dani și Gabriela s-au logodit la începutul anului 2020. Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, de sărbători, în timpul vacanței petrecute de pereche acolo. Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în 2020, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile originale.

„Eu și Dani ne doream foarte mult un copilaș și iată că gândurile ne-au fost ascultate. (…) Suntem fericiți și ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunțat pe Dani că vom avea un bebeluș, prefer să păstrăm pentru noi. Pot să vă spun că părinții noștri au fost copleșiți de vestea că îi vom face bunici. Își doreau mult”, mai declara Gabriela în urmă cu ceva timp, pentru Click!.

Citește și:

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

De ce crede Dani Oțil că nu se va descurca după ce va deveni tată

De ce nu se vaccinează Gabriela Prisăcariu împotriva COVID-19

„Ieri am fost pentru prima dată la teatru după foarte mult timp și am primit multe mesaje în care sunt întrebată dacă m-am vaccinat înainte de a rămâne însărcinată sau de când sunt însărcinată, având în vedere că la teatru se poate merge doar dacă ești vaccinat.

Nu știam de această regulă, cel puțin la Teatrul Național nu ne-au cerut niciun vaccin, niciun test. Pur și simplu ne-am cumpărat biletele, la intrare ni s-a luat temperatura, am purtat măști, un scaun liber între noi și aia a fost.

Deci nu trebuie vaccin ca să mergi la teatru, cel puțin nu la Teatrul Național. Nu am apucat să mă vaccinez înainte de a rămâne însărcinată, iar acum doctorul nu îmi recomandă să mă vaccinez”, a mai spus Gabriela Prisăcariu în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!