De ce crede Dani Oțil că nu se va descurca după ce va deveni tată

De Unica.ro, pe

Dani Oțil (40 de ani) și iubita lui, modelul Gabriela Prisăcariu (28 de ani), vor deveni părinți anul acesta. Recent, în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani, moderatul a admis că „nu crede că este pregătit”. Dani și Gabriela știu sexul bebelușului, dar îl vor dezvălui peste o lună.

De ce crede Dani Oțil că nu se va descurca după ce va deveni tată

„Nu sunt pregătit. Cu două pompe nu mă voi descurca niciodată, pompa de sân și pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut, nici pompa de muc, Răzvan mi-a zis de ea”, a mărturisit Dani Oțil.

Răzvan are deja experiență, fiind tatăl a doi copii adolescenți, o fiică și un fiu, Ianca și Tudor, din primul și singurul lui mariaj. În prezent, moderatorul formează un cuplu cu o tânără numită Daliana Răducanu.

De ce crede Dani Oțil că nu se va descurca după ce va deveni tată

„Eu și Dani ne doream foarte mult un copilaș și iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiți și ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunțat pe Dani că vom avea un bebeluș, prefer să păstrăm pentru noi.

La fel și sexul copilului, dacă este fetiță sau băiat, sau cine știe, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinții noștri au fost copleșiți de vestea că îi vom face bunici. Își doreau mult”, a declarat Gabriela Prisăcariu, pentru Click!.

Citește și:

Cine este, de fapt, iubita lui Răzvan Simion, co-prezentatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Dani Oțil, surprins de colegii de la „Neața cu Răzvan și Dani” după ce a anunțat că va fi tată

„Mă simt bine. În prima lună a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greață specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu și mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpșuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere.

Nutriționistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc. Nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrășat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicție cu care mi-a fost destul de greu să mă obișnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, a mai spus Gabriela.

Dani și Gabriela s-au logodit la începutul anului 2020. Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, de sărbători, în timpul vacanței petrecute de pereche acolo. Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în 2020, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!