Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, s-a logodit

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 09 noiembrie 2020, 17:15

Fosta soție a lui Răzvan Simion, Diana, s-a logodit cu omul de afaceri din Timișoara, Radu Biță, actualul partener de viață cu care are o relație de câteva luni bune.

 

Radu și Diana se cunosc de mai bine de 20 de ani, dar au decis să formeze un cuplu după ce s-au revăzut la un eveniment.

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, s-a logodit

Citeşte şi: Cine este noul iubit al Dianei, fosta soție a lui Răzvan Simion


„Da, avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte. Diana mă ajută, ne susținem reciproc”, spunea Radu Biță, anul trecut, într-un interviu pentru click.ro.

Acum, cei doi au făcut pasul cel mare și s-au logodit.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Diana Simion făcut anunțul pe rețelele de socializare unde a postat o fotografie în care Radu îi oferă inelul de logodnă. Poza a fost apreciată de internauți, Radu și Diana primind o mulțime de felicitări din partea acestora.

„Felicitări”, „Casă de piatră și multă fericire”, „Felicitări, să fiți iubiți și fericiți”, „Să fie într-un ceas bun”, „Să aveți o viață frumoasă”, „Să fiți fericiță împreună”, „Casă de piatră, să vă fie bine!” – sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de urmăritorii Dianei în dreptul postării.

Sursa foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!