Eva Longoria divorţează şi alte ştiri despre vedete

De Diana Sorescu, pe

Este oficial: actriţa Eva Longoria divorţează de soţul ei, baschetbalistul Tony Parker, după trei ani de mariaj. Se pare că acesta îi este infidel de mai bine de un an.
–    În acestă perioadă, Eva Longoria este şi în viaţa reală o „nevastă disperată”. Actriţa a găsit pe mobilul lui Tony peste 100 de sms-uri adresate altei femei, care cumlmea era o bună prietenă de familie. Baschetbalistul nu a negat idila, iar Eva a depus zilele trecute actele de divorţ la o judecătorie din Los Angeles. Apropiaţii susţin că diva este devastată deoarece ea se vedea îmbătrânind lângă Tony.

–    Frumoasa Simona Pătruleasa a împlinit ieri 36 de ani. Vedeta declară că nu îşi simte vârsta, că este extrem de fericită alături de soţul ei şi că îşi doreşte din suflet un copil. Simona nu exclude nici posibilitatea unei adopţii.

–    Oana Zăvoranu pleacă la Hollywood! Diva noastră a primit un rol în cel mai recent film regizat de David Hackl, cel care a semnat şi partea a cincea a seriei horror „Saw”. Zăvo va avea rolul unei tinere autiste într-o producţie de groază.

–    Cântăreaţa Pink este însărcinată! Vedeta a confirmat acest zvon în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres şi a mărturisit că a fost sceptică să admită public deoarece, în trecut, a trecut prin experienţa traumatizantă a unei pierderi de sarcină. Tatăl copilului este iubitul ei, Carey Hart, cu care are o relaţie tumultoasă de mai mulţi ani. Pink speră să dea naştere unei fetiţe.

–    Veste şocantă pentru fanii cântăreţei Toni Braxton: aceasta a recunoscut zilele trecute că suferă de lupus! Boala ei este ţinută însă sub control, iar artista se roagă lui Dumnezeu să aibă grijă de ea. Cu toate acestea, Toni s-a declarat uşurată că a putut împărtăşi cu publicul această problemă.

–     Delia Matache a intrat în depresie în urma scandalului în care a fost implicată. Chiar şi aşa ea beneficiază de sprijinul necondiţionat al familiei, care o susţine fără rezerve.

–    Claudia Pavel a reuşit să slăbească 13 kilograme în şase luni. Cântăreaţa a renunţat total la zahăr, carne şi paste şi face sport zilnic. Acum Cream se simte bine în pielea ei şi se declară mai mult decât mulţumită de noua siluetă.

–    Cântăreaţa Jessica Simpson plănuieşte să se căsătorească chiar de Crăciun! Alesul divei este jucătorul NFL Eric Johnson cu care are o relaţie de mai bine de şase luni.

Foto: Hepta, arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!