Elon Musk și cântăreața Grimes, părinți pentru a doua oară. Ce nume va purta fetița lor

De Unica.ro, pe

Elon Musk și cântăreața Grimes au devenit părinți pentru a doua oară în luna decembrie 2021, prin intermediul unei mame surogat.

Elon Musk și cântăreața Grimes mai au împreună o fetiță. Aceasta s-a născut în secret la finalul anului trecut, prin intermediul unei mame surogat. Vestea a fost dată de artistă într-un interviu pentru Vanity Fair, potrivit news.ro.

Citește și: Ce i s-a întâmplat unui român care a adăpostit un grup de 11 ucraineni

Un bărbat din Tecuci a cumpărat 1.000 de litri de motorină într-un container de plastic care s-a răsturnat pe șosea

Bianca Drăgușanu, dezamăgită de unele dintre cadourile primite de ziua ei de naștere

Cum a aflat un ucrainean că familia lui a fost ucisă de soldații ruși

Elon Musk și cântăreața Grimes, părinți pentru a doua oară, deși anul trecut au anunțat că s-au despărțit

Grimes a dezvăluit că micuța va purta numele Exa Dark Sideræl, dar îi vor spune Y, după fratele ei mai mare poreclit „X”. Primul copil al cuplului se numește X Æ A-12 și are un an și zece luni.

Elon Musk (50 de ani) și cântăreața Grimes – pe numele său real Claire Elise Boucher – (33 de ani) au anunțat în septembrie 2021 că s-au despărțit după 3 ani de relație.

Suntem semi-separaţi dar încă ne iubim, ne vedem frecvent şi ne înţelegem bine. În principal, slujba mea la SpaceX şi Tesla mă obligă să fiu în Texas sau să călătoresc în străinătate, iar slujba ei este în principiu în Los Angeles. Dar acum ea este cu mine și „Bebe X” în camera de alături, a spus atunci Elon Musk.

Grimes a vorbit și despre relația pe care o are în prezent cu tatăl copiilor ei.

Probabil că m-aș referi la el ca fiind iubitul meu. Locuim in case separate. Suntem cei mai buni prieteni. Ne vedem tot timpul… Pur și simplu avem propria noastră treabă și nu mă aștept ca alți oameni să o înțeleagă, a mai dezvăluit cântăreața.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!