Un bărbat din Tecuci a cumpărat 1.000 de litri de motorină într-un container de plastic care s-a răsturnat pe șosea

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 10 martie 2022, 18:09

O autospecială de la Secția de Pompieri Tecuci a acționat joi, 10 martie, pentru asigurarea măsurilor PSI (Prevenite și Stingere Incendii), după ce pe o stradă din oraș s-a răsturnat un container de plastic ce conținea 1.000 de litri de motorină, a anunțat ISU Galați, Eugen Chirița, potrivit știrile Pro TV.

Un bărbat din Tecuci a cumpărat 1.000 de litri de motorină într-un container de plastic care s-a răsturnat pe șosea

Combustibilul fusese încărcat într-o stație de carburanți din oraș, de o persoană care venise la benzinărie cu un autovehicul carosat, pe platforma din spate aflându-se rezervorul din plastic, a precizat Eugen Chirița, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

După ce șoferul a plecat de la benzinărie, pe strada 1 Decembrie 1918 din Tecuci, rezervorul s-a răsturnat, combustibilul împrăștiindu-se pe carosabil.

O echipă de inspectori ai Departamentului de Prevenire Incendii efectuează o anchetă la fața locului, urmând să aplice sancțiuni atât benzinăriei, cât și proprietarului autovehiculului, întrucât este interzisă comercializarea de combustibil în orice tip de rezervor.

Sursă foto: Monitorul de Galați

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ministrul de Externe al Rusiei continuă propaganda rusă: „Nu plănuim să atacăm alte ţări. Noi nu am atacat nici Ucraina”

Realitatea paralelă prezentată de propaganda rusă: „Asistăm neputincioşi la uciderea în direct a presei ruse independente”

Cât costă benzina și motorina acum în România, după isteria de marți

Panică în toată țara de la un zvon nefondat

Numeroși români au creat miercuri seara, 9 martie, cozi kilometrice la benzinăriile din țară. Unii comercianți au ridicat prețul carburanților până la 11 lei litrul, după ce s-a răspândit zvonul că benzina și motorina ar urma să se scumpească.

Oamenii au intrat în panică. În mai multe locuri au putut fi văzute persoane care încărcau carburanți de la pompă în pungi, damigene, bidoane, tomberoane sau containere de plastic.

Autoritățile au precizat răspicat că nu există niciun fel de problemă cu aprovizionarea sau cu stocurile de carburanți din România și au declanșat controale la lanțurile de benzinării.

Fotografie cu caracter ilustrativ: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!