Divorțuri celebre în 2017. Ce cupluri și-au spus „Adio”

De Mădălina Manole pe

Divorțul dintre Fergie și Josh Duhamel a zdruncinat din temelii Hollywood-ul, cu atât mai mult cu cât nimeni nu se aștepta la despărțire, cei doi pozând mereu în cuplul perfect. La începutul anului 2017, artiștii și-au anunțat divorțul, după un mariaj de 8 ani, și au promis că vor rămâne în relații bune de dragul copilului pe care îl au împreună, un băiețel de 4 ani.

Divorțuri celebre în 2017: Chris Pratt și Anna Faris

Chris Pratt și Anna Faris

Îndrăgitul cuplu de actori a decis că este momentul să se despartă în 2017, după opt ani de mariaj. Chris Pratt și Anna Faris au anunțat în august că divorțează și au pornit pe drumuri separate, cu toate că vor păstra mereu legătura și vor rămâne apropiați, pe cei doi legându-i băiețelul lor, Jack, în vârstă de 5 ani.

Divorțuri celebre în 2017: Jesse Williams și Aryn Drake

Jesse Williams și Aryn Drake

Jesse Williams, actorul care îl interpretează pe medicul Avery în serialul Anatomia lui Grey a decis șă divorțeze de soția lui, Aryn Drake, după 5 ani de căsnicie, 8 de relație și doi copii. Vinovat este întocmai frumosul actor care, se pare, avea o relație în paralel cu  Minka Kelly, cea care a și provocat scandalul din jurul divorțului.

Citește și – Solistul Carla’s Dreams a divorțat în mare secret

Citește și – Exclusiv. Anca Lungu, primul interviu după divorţ: “Am ales să fiu responsabilă”

Sursă foto: Hepta, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2