Divorțuri celebre în 2017. Ce cupluri și-au spus „Adio”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 21 decembrie 2017, 12:29
Ca la orice final de an, tragem linie și facem bilanțul, iar de data aceasta capitolul vizat este din lumea mondenă, mai exact celebritățile care au decis să pună capăt căsătoriei în anul 2017.

Anul 2017 a fost considerat un an greu și cu multe încercări, iar pentru anumite vedete a fost un an al curățeniei, un an în care au avut curajul să se descotorosească de lucrurile pe care nu le mai folosesc și să se îndepărteze de persoanele care nu le mai reprezintă. Iată care au fost divorțurile celebre din 2017 care au șocat întreaga lume!

Divorțuri celebre în 2017: Scarlett Johansson și Romain Dauriac

Scarlett Johansson și Romain Dauriac

Frumoasa actriță Scarlett Johansson i-a intentat proces de divorț soțului său, francezul Romain Dauriac, și nu a fost dispusă să stea la masa de negocieri, cu toate că au împreună o fetiță, Rose Dorothy, în vârstă de 3 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2012, după doar 1 an de relație. Actualmente, Scarlett are o nouă relație cu Colin Jost, prezentator TV.

Divorțuri celebre în 2017: Mel B și Stephen Belafonte

Mel B și Stephen Belafonte

Un alt divorț celebru în 2017 este cel al fostei componente a trupei Spice Grils, Mel B. După 10 ani de mariaj, Mel B și Stephen Belafonte și-au spus adio cu acte în regulă. Din păcate, divorțul lor a fost unul cu scandal, cei doi aruncându-și cuvinte dure și acuzându-se de șantaj, infidelitate și violență.

Divorțuri celebre în 2017: Fergie și Josh Duhamel

Fergie și Josh Duhamel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2