Cum arată Lili Sandu însărcinată în 5 luni. FOTO

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 06 martie 2020, 17:16
Lili Sandu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Actrița este însărcinată în cinci luni cu partenerul său de viață, manechinul Silviu Țolu, și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului său copil.

Lili Sandu va deveni mamă pentru prima dată la vârsta de 40 de ani, iar vestea cea mare a dat-o în decembrie anul trecut. Actrița și partenerul său de viață sunt în culmea fericirii, având în vedere că șansele de a rămâne însărcinată erau 1 la 100, după cum ea însăși a declarat. Acum nu ratează niciun moment să-și expună burtica de gravidă și ultima fotografie postată de actriță o înfățișează în aproape cinci luni de sarcină, cu o siluetă impecabilă.

Lili Sandu și Silviu Tolu nu au vrut să dezvăluie sexul copilului până în prezent. Actrița a declarat că a rămas însărcinată pe cale naturală, iar emoțiile sunt mari: „Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți”, a spus Lili Sandu, recent, în emisiunea Vorbește lumea.

Lili Sandu a fost cerută în căsătorie în primăvara anului trecut. Actrița a primit inelul de logodnă chiar în ziua în care a împlinit 40 de ani. Cei doi îndrăgostiți se aflau în vacanță în Istanbul, iar în timpul unei croaziere, acesta a surprins-o cu marea și mult așteptata întrebare.

Cum arată Lili Sandu însărcinată în 5 luni. FOTO

Citește șiCum a fost cerută în căsătorie Lili Sandu

Vezi imagini cu Lili Sandu gravidă în galeria foto de mai sus! 

Citește și – Lili Sandu, detalii despre nuntă: „Mi-aş dori să fie undeva pe plajă”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!