Lili Sandu a fost cerută în căsătorie. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 29 mai 2019, 12:52
Lili Sandu este în culmea fericirii. Frumoasa actriță a fost cerută în căsătorie de iubitul său, manechinul Silviu Țolu, chiar ed ziua sa.

Lili Sandu a primit inelul de logodnă chiar în ziua în care a împlinit 40 de ani. Cei doi îndrăgostiți se aflau în vacanță în Istanbul, iar în timpul unei croaziere, acesta a surprins-o cu marea și mult așteptata întrebare. Mândră și fericită, Lili Sandu a postat mai multe fotografii cu prețioasa bijuterie și alături a scris un mesaj scuty:„28.05.19. Istanbul. #amspusda”.

Lili Sandu a fost cerută în căsătorie. FOTO

Lili Sandu este cu 13 ani mai în vârstă decât viitorul său soț, însă acesta spect nu pare să-i deranjeze absolut deloc pe cei doi, având în vedere că sunt împreună de aproape patru ani și se înțeleg de minune.

Lili Sandu a fost cerută în căsătorie. FOTO

Lili Sandu și Silviu Țolu au vorbit despre căsătorie în repetate rânduri în ultima perioadă, prin urmare planurile de a-și uni destinele le aveau făcute, dar nu și puse în practică: „Nu am fost niciodată împotriva căsătoriei, doar că nu mi s-a părut o prioritate și acel act nu îl vedeam atât de important. Mi se pare normal ca momentul în care îți dorești să aduci un copil pe lume să existe o familie. Înainte, nu prea mă gândeam serios să am un copil și, din cauza asta, căsătoria nu mi se părea ceva necesar.” – declara în urmă cu ceva timp Lili Sandu.

Vezi fotografiile cu Lili Sandu și Silviu Țolu din momentul în care a cerut-o în căsătorie, dar și mai multe imagini din vacanța petrecută în Turcia, în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!